Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek fiatalabb pasival?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő: A korombeliekkel nem jövök ki olyan jól, sok próbálkozás és semmi. 18-21 éves Lányok, összejönnétek egy 18 éves pasival? Tippeket és ötleteket is elfogadok. Előre is köszi!
18/f
2013. jan. 22. 16:32
1/12 anonim válasza:
szerintem igen, ha passzolunk egymáshoz érettségben és stílusban, valamint nem túl szembeötlő a korkülönbség. 20/L
2/12 anonim válasza:
Össze nem jönnék vele, de párszor bevállalnám.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi, nem érzem magam gyerekesnek, tudod komoly dolgokról is beszélni, amit a korosztályomban nem sokan, úgy vettem észre.
2013. jan. 22. 16:38
4/12 anonim válasza:
Én randiztam fiatalabbakkal, és hiába voltak érettek, valahogy nem bírtam elvonatkoztatni attól, hogy fiatalabb. Kiváltképp, mikor a vizsgaidőszakban azt ecsetelte, hogy meg kell tanulnia 3 oldalt a témazáró dolgozatra, és denehéz. Nem azért, annó nekem is az volt a nehéz, de hát na... :D
De szexre simán vállalhatóak.
6/12 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy legtöbbeteknek volt rossz élménye, vagy hallott rossz élményről és nem tud elvonatkoztatni tőle. Komoly kapcsolatot szeretnék, és 16-18 éves csajok 2-3 havonta cserélik a pasikat.
2013. jan. 22. 16:47
7/12 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek, csak én még nem találtam meg.
2013. jan. 22. 16:48
8/12 anonim válasza:
vannak akik kifejezetten a fiatalabbakat csípik..de ha a fejed nem túl gyerekes, egy 2-3 évvel idősebb lánynál sztem simán van esélyed...
9/12 A kérdező kommentje:
köszi
2013. jan. 22. 16:51
10/12 anonim válasza:
én nem, és pont a rossz tapasztalat miatt.
de amúgy 17 voltam amikor összejöttem egy fiatalabb sráccal, én komolyat akartam már akkor is. szóval 16-17 körül vannak már normális lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!