Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek nálatok 2-3évvel fiatalabb sráccal? (17/F)
Sziasztok!
A kérdésem az lenne bővebben kifejtve, hogy a 19-20 vagy esetleg ennél is idősebb lányok összejönnének-e egy 17éves sráccal ?
Azért részesítem előnyben az idősebb korosztályt, mert saját véleményem szerint ők értettebek.(De természetesen kivétel erősíti a szabályt)
Ha lehetséges akkor főképpen az érintet korosztály írja le a véleményét, de ez természetesen nem zárja ki azt, hogy más nem írhat véleményt.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv egy 17éves srác.
én sem... ez még "gyerek" kategória nálam :)
bocsi... :)
Én simán! :D Ha szimpatikus lenne,látnám rajta hogy komolyak a szándékai akkor nekem a kora nem lenne akadály. :)
19/L
Azt hittem, hogy egyértelmű, de úgy látom, hogy nem.
Én természetesen, úgy gondoltam, hogy a lány megbizonyosodott arról, hogy a srác már kinőtt a "gyerekes" korszakából.
Szóval a kérdés lényeg, az lenne, hogy csak az zavarna, hogy fiatalabb a srác? Vagy inkább az zavarna, hogy ez a korosztály általában nem veszi "komolyan" a dolgokat és gyerekes ?
Nem. Lehetne akármilyen komoly, felnőtt(es) akkor sem. Kb olyan érzésem lenne mintha az öcsém lenne...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!