Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti összejönnétek nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti összejönnétek nálatok 7-8 évvel fiatalabb lánnyal?

Figyelt kérdés

Mondhatni tetszett egy srác és elég érdekes dolgokat mondott, de a legutóbbi találkozásnál beszélgettünk erről és teljesen elutasító volt, mintha nem is ugyan azzal az emberrel beszéltem volna. Azt mondta, hogy csak barátként tekint rám, de korábban nem ennek a jelét adta. Ő 22 éves, én 14. Teljesen megértem és elfogadom a döntését, nem rágódom rajta.

Azért kérdezek, mert elgondolkodtam azon, hogy velem van-e a baj, vagy nálatok, fiúknál ez valami saját-világi dolog, hogy csak pár évvel fiatalabb lányok jöhetnek szóba? A barátnőm szülei közt is 7 év van és tudom, hogy ők is pont ebben a korban jöttek össze. Persze tudom... Hát ő már dolgozik én meg csak most bontogatom a szárnyaim, de ha én lennék például 22?

(Zárójelben megjegyezném, hogy nem vagyok olyan éretlen, mint a korombeliek általában. Tehát nem játszom a világfájdalmasat és nem vagyok óvodás szinten beszéd szempontjából. (Célzok itt a seggcsi nyalcsira és társaikra...) Nem rajongok Justin Bieberért és egy sztárért sem. Nem menőzök azzal, hogy mekkora hülye vagyok és nincs mellkipakolós, csücsörítős képem sehol. Nem iszok és nem cigizek, azért, hogy "menő" legyek. Nem teszem az agyam másoknak, csakis önmagam adom.)

Minden választ előre is köszönök!

2011. júl. 26. 00:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

A 14-22 felállás azért durva.

Egy 16-23,24 már inkább, de ez az alsó határ.

2011. júl. 26. 00:25
 2/17 anonim ***** válasza:
Kiegészítve lehet kicsit érettebb vagy a korodnál de akkor is...Nem lenne pofám kb az apád elé állni hogy 22 éves létemre 14 éves kiscsajjal járok.De amúgy is, ismerősök,barátok elött is cink azért.
2011. júl. 26. 00:27
 3/17 anonim ***** válasza:
ha már éretten nézel ki akkor nem túlzottan értem de inkább egy fiatalabb pasit keress
2011. júl. 26. 00:27
 4/17 anonim ***** válasza:
Lehet, átgondolta a dolgot és túl fiatalnak tart még. Ha belegondolsz, egy 22 éves srácot némelyek könnyen megszólhatnak, hogy mit akar egy ilyen fiatal lánytól. Amúgy zserintem megoldható, én hallottam már nem egy ilyenről. Viszont azt tudnod kell, hogy egy ilyen korú srác már igényli a szexet és nem tudom, hogy te ezt tudnád-e vállalni.
2011. júl. 26. 00:29
 5/17 anonim ***** válasza:

Érdekes lenne, ha én egy 6-7 éves lánnyal jönnék össze.

Nem abban nyilvánul meg az érettség, hogy nem játszol világfájdalmasat, és hogy kerülöd a mai tinidivatot.

Véleményem szerint (amit nagy valószínűséggel úgyse fogsz elfogadni) egy 22 éves fiúhoz nem passzol egy 14 éves lány. Ha fontos, keress inkább korodbelieket. Vedd észre, ő 22 éves, te meg 14 vagy. Ekkor tapasztalsz a legtöbbet, és gondolom, nem szeretnéd, ha az első tapasztalataid közé esne egy pedofillal, vagy esetleg egy átveréssel elkövetett történés. Valóban ő dolgozik, te pedig nem csinálsz "semmit". Mit hiszel, hogy majd 16 évesen összeköltöztök, és majd eltart? Vagy vársz még 4-5 évet vele, akkor ő már 27 év körüli lesz, teljesen felnőtt, és sokaknak ilyen korban már családjuk van.

2011. júl. 26. 00:30
 6/17 anonim ***** válasza:

10-11 éves lánnyal azért nem :D

ami titeket illet, egy próbát megér szerintem :D kitudja, hátha

2011. júl. 26. 00:33
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fiú de 16 évesen volt egy 26 éves pasim.

Szerintem a korkülönbség nem probléma,ennyi idősen én is az idősebb fiúkat szerettem.

22L

2011. júl. 26. 00:33
 8/17 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott egy jó kis párbeszéd.

+ Hova mész Józsi?

- csak a csajom ballagására

+ jó is az, kezdődnek az egyetemi évek, bulik stb:D

-Áhh, még csak ált suliból ballag.

:D

Várj még 2-3 évet ezzel a korosztállyal, hidd el.

2011. júl. 26. 00:35
 9/17 A kérdező kommentje:

Apum tud róla... nem tőlem, de ebbe ne bonyolódjunk bele.

Kinézettel nincs gond. Nekem is elég furcsa lett volna ez a nagy korkülönbség, legalábbis most.

Éppen ezt mondom, hogy ő már "él"...

00:30 - Teljesen megértem, amit mondasz és én ezzel tisztában vagyok. Nem tudom miért gondolod, hogy azt hiszem, hogy majd összeköltözünk és eltart.

Nem fontos, hogy legyen fiúm, mert a te szavaiddal élve "kerülöm a tinidivatot". Nevetségesnek tartom, - mert tényleg az, - hogy mindenki mindenkije mindenkinek csak azért, hogy legyen kiírva valami Facebook-ra, kapcsolatokhoz. Ha más nem, akkor lány lánnyal...

2011. júl. 26. 00:52
 10/17 Solarian ***** válasza:

Ki van zárva. 16 vagyok mi a rákot akarnék egy 8évestől?

És még enyhén fogalmaztam...

2011. júl. 26. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!