Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy nálatok fiatalabb sráccal?
mondjuk úgy h te lassan 17 leszel ő meg 16 felé közelít vagy 15
kort is írjatok légyszí és indokot is
"16 felé közelít vagy 15"
a kettő ugyanaz. amugy szerintem ilyen fiatalkorban nem jó a korkülönbség..
marajdon 1-2 év a fiú javára, mert a lányok hamarabb érnek.. mondjuk a mai világban..:D
a párom és közöttem 5év van az ő javára..
na pussz
17/L
Hát én nem, méghozzá azért nem, mert a fiúk később érnek, mint a lányok. Mármint érzelmileg, lelkileg, mentálisan. És ha ezt még tetézzük azzal, hogy fiatalabb is, abból sok jó szerintem nem sül ki. De persze ez fiútól is, lánytól is függ, ha összeilletek akkor működni fog a kapcsolat, korkülönbségtől függetlenül :)
18/L
Ha szereted a fiút akkor szerintem nem a kor számit. Hanem az hogy miként érzel.
Nekem van egy barátom. jelenleg ő 19 éves lett. Én pedig 21 leszek.
Nekem legalább is nem a kor számit hanem az hogy jó vele lenni. Ő az akit nagyon szeretek! és néha gyerekesen viselkedik de ő az aki kell nekem.
Barátnőm több mint egy évvel idősebb, és égadta világon semmi problémánk sincs már több mint fél éve..
17/f
Nem! nem!nem!
Éretlenek a fiatalabb fiúk
nem. a korombeli fiú ismerőseim is még krétával dobálóznak szünetekben, meg csak annyi a lényeg nekik, hogy minél több lánnyal feküdjenek le... akkor egy nálam fiatalabb fiú meg csak nagyon kicsi eséllyel lesz érett... szóval nem, nem igazán vonzanak a nálam fiatalabbak. barátkozni is mindig idősebbekkel barátkoztam, még lányokkal is.
18/L
Volt már rá példa max - 2 év belefér nekem úgy,ha már van 18... én meg 20.
23/L
Ez így van...Lebecsülik sajnos a fiatalabb fiúkat, de az ő bajuk :) Nekem mindig 2 évvel idősebb párjaim voltak.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!