Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek egy nálatok fiatalabb sráccal?
mondjuk úgy h te lassan 17 leszel ő meg 16 felé közelít vagy 15
kort is írjatok légyszí és indokot is
Ezért gondoljátok úgy lányok, hogy előbb értek szellemileg?
Ez tényleg szellemi érettségre utal.
nem , soha többet !!!!! mondjuk már nem is lesz rá esélyem hála ég, mert férjhez megyek :DDDDDDDDD
nekem volt két pasim is, akik fiatalabbak voltak nálam két évvel és nem volt jó !
Én már összeköltözést akartam, később, már babát, ők meg.....A párom 4 évvel idősebb és nekem ez így a jó !
Van azért benne valami, hogy a lányok hamarabb felnőnek és hamarabb komolyodnak !
Ha olvastad volna rendesen, hogy a 23:43as mit írt, nem az ilyen képekre hivatkoznál. Lehet, hogy ebben a korban nem annyira számít, de a lányok általában felelősségteljesebbek például szex terén, vagy akár konkrétabb elképzeléseik vannak a jövőről (L.: összeköltözés, baba,...)
18/L
már bocsi 23:47 es, de ne hasonlíts minden lányt egy részeg lotyóhoz , akinek az életcélja az, hogy minél többen meghúzzák !
És igenis nekem csak hátrányom volt abból, hogy fiatalabbak voltak a pasik nálam ! Hamarabb megértem arra, hogy elszakadjak szüleimtől és saját lábamra álljak, ők meg még anyuci csecsét haza jártak minden este szopni !:D
Azért egy lánynál másképp működik, hamarabb megérnek pl a gyerekvállalásra is , mint a férfiak !
Már ha annyira a napisz.aron lovagolsz te is nagyon érett vagy, hogy ez köti le a figyelmedet , amúgy meg szerintem az ilyen képek készítése és feltöltése biztos nem lány kezéhez tapad :) , na ennyit erről !!!!
00:14
Te pedig ne általánosítsd azt, hogy a lányok érettebbek.Ez személytől függ, mindig vannak olyanok akik 18 évesen is krétával dobálóznak, fiúk, lányok egyaránt.Amúgy nem tudom honnan vetted hogy fiú vagyok.
ki írta azt, hogy te fiú vagy ???
ha meg te raktad fel azt a képet akkor ennyit tudok mondani NO COMMENT !!!!!!!!!!!!
jaj és ugyan már krétával dobálóznak abból szűröd le, hogy éretlen valaki vagy nem ?!
Gondolom nem mindennap azt csinálják !
a dolgokra való hamarabb megérést nem abból lehet leszűrni, hogy valakinek van egy két hóbortos napja és szórakozik, elengedi magát és krétát dobál :DDDDDDDDD ez vicccccc !!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!