Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden nő álma a nagy, fényes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő álma a nagy, fényes esküvő?

Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 00:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, kiráz tőle a hideg. Másokéra szívesen megyek, de én sosem szerettem volna. Szűk családi körben volt az esküvőnk, szülők, testvérek és pár barát.
2021. jan. 21. 01:05
 2/27 anonim ***** válasza:
88%

Remélem nem! Ha egyszer házasodnék egy nővel, hát neki sajnos be kellene érnie egy kicsi, szerény ceremóniával, mivel pénzügyileg sosem leszek eleresztve, másrészt pedig nem szeretem a tömeget.

De van egy olyan érzésem, hogy ha házasodnék, akkor akivel házasodnék tuti hasonlóan gondolkodna, különben nem jutnánk el odáig.

2021. jan. 21. 01:19
 3/27 anonim ***** válasza:
63%

Nekem igen, szeretem a hatalmas bulikat és valahol szomorúnak tartanám a "kosztüm, két tanu és megyünk a helyi vendéglőbe" felállást. Az egyetlen dolog, amire sajnálom ezzel kapcsolatban a pénzt, az a gyűrű. Nem tudom, mennyibe került az eljegyzési gyűrűm, de emlékszem, a párom lelkére kötöttem, hogy ha valaha el akar jegyezni, ne merészelje drága gyűrűvel, tegye inkább félre azt a pénzt a lagzira.

Esküvőt viszont csak saját pénzből rendeznék, nem vagyok kíváncsi arra, hogy bárki beleszóljon a szervezésbe vagy meghívassa magát annak ellenére, hogy nem akarom, hogy ott legyen, szóval most azzal szívok, hogy két éven belül meglegyen rá a pénz nászúttal együtt. :D Szerencsére a párom is nagy bulit akar, úgyhogy mindketten lelkesen gyűjtünk.

2021. jan. 21. 02:21
 4/27 anonim ***** válasza:
16%
Igen
2021. jan. 21. 03:16
 5/27 anonim ***** válasza:
85%
Úristen, nem.
2021. jan. 21. 06:27
 6/27 anonim ***** válasza:
87%

egyaltalan nem, en nevetseges bohockodasnak ereznem, amugyis utalom a nagy felhajtast. ezen kivul de nagy rokonsag, de oriasi barati tarsasag nincs, en nem hivnek meg senkit csak azert, mert o a 20. random rokon pasija, total nem erdekel, ha megsertodik. ezen kivul irrealisan draga egy eskuvo es sok szervezest, stresszelest igenyel, abbol a par millabol inkabb utazgatnek.

ha egyszer lesz eskuvom, tuti minmalra fogom venni, egyszeru ruha, keves ember, idiota eroltetett ‘vicces’ lagzis programok es ontudatlansagig bepialt felidgenek

nelkul.

2021. jan. 21. 07:01
 7/27 anonim ***** válasza:
*se
2021. jan. 21. 07:01
 8/27 anonim válasza:
96%

Egy pajtaban turacuccban, az egyetlen testverem a tanum, aztan szo szerint ellovagoltunk a naplementebe turazni.

Imadtam, a parom egyedul szervezte, nem tudtam, hogy ennyire szeret es ennyire ismer.

Akkor szerettem igazan bele, persze elotte is mar nagyon, de ott vegleg ellopta a szivem.

2021. jan. 21. 07:03
 9/27 anonim ***** válasza:
17%

Itt olvasva igen. Mennyi agyatlan liba ,csak azért nem házasodik ,mert a Covid miatt csak mondjuk 25 -en lesznek. Nem annak örül ,hogy végre valaki elveszi...á nem. A ceremónia, a barátnők pukkadjanak meg az irigységtől jól mutat a Facebook-on stb...

Ezek a selejtes kirakat tyúkok. Eszük is annyi van.

2021. jan. 21. 07:03
 10/27 anonim ***** válasza:
93%

#9: azert ne essunk az a lo tuloldalara, attol onmagaban senki nem lesz agyatlan, selejtes pcsa, hogy nagy eskuvot szeretne. mint irtam mar, enegm pl kiraz a hideg anagy eskuvoktol es en is idetlen bohockoadasnak erzem DE valaki tenyleg oszinten erre vagyik, hadd le legyen mar ezert leostobazva. az egyik baratnom kiskora ota nagy eskuvorol almodozott, o ilyen tipikus hercegnos csajos csaj, szereti az ilyen nyalas dolgokat, ezen kivul van nagy rokoni es barati tarsasaga es anyagilag is jol allnak, tehat megtehettek, h nagyobb eskuvot tartsanak. o imadta szervezni, fogalalkozni vele, megtervezni a reszleteket.. nehogymar ettol legyem valaki hulye pcsa. tolem

tavol all az ilyen, de szerintem semmi kozod hozza, masnak milyen az ertekrendje.

2021. jan. 21. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!