Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő álma a nagy, fényes esküvő?
Remélem nem! Ha egyszer házasodnék egy nővel, hát neki sajnos be kellene érnie egy kicsi, szerény ceremóniával, mivel pénzügyileg sosem leszek eleresztve, másrészt pedig nem szeretem a tömeget.
De van egy olyan érzésem, hogy ha házasodnék, akkor akivel házasodnék tuti hasonlóan gondolkodna, különben nem jutnánk el odáig.
Nekem igen, szeretem a hatalmas bulikat és valahol szomorúnak tartanám a "kosztüm, két tanu és megyünk a helyi vendéglőbe" felállást. Az egyetlen dolog, amire sajnálom ezzel kapcsolatban a pénzt, az a gyűrű. Nem tudom, mennyibe került az eljegyzési gyűrűm, de emlékszem, a párom lelkére kötöttem, hogy ha valaha el akar jegyezni, ne merészelje drága gyűrűvel, tegye inkább félre azt a pénzt a lagzira.
Esküvőt viszont csak saját pénzből rendeznék, nem vagyok kíváncsi arra, hogy bárki beleszóljon a szervezésbe vagy meghívassa magát annak ellenére, hogy nem akarom, hogy ott legyen, szóval most azzal szívok, hogy két éven belül meglegyen rá a pénz nászúttal együtt. :D Szerencsére a párom is nagy bulit akar, úgyhogy mindketten lelkesen gyűjtünk.
egyaltalan nem, en nevetseges bohockodasnak ereznem, amugyis utalom a nagy felhajtast. ezen kivul de nagy rokonsag, de oriasi barati tarsasag nincs, en nem hivnek meg senkit csak azert, mert o a 20. random rokon pasija, total nem erdekel, ha megsertodik. ezen kivul irrealisan draga egy eskuvo es sok szervezest, stresszelest igenyel, abbol a par millabol inkabb utazgatnek.
ha egyszer lesz eskuvom, tuti minmalra fogom venni, egyszeru ruha, keves ember, idiota eroltetett ‘vicces’ lagzis programok es ontudatlansagig bepialt felidgenek
nelkul.
Egy pajtaban turacuccban, az egyetlen testverem a tanum, aztan szo szerint ellovagoltunk a naplementebe turazni.
Imadtam, a parom egyedul szervezte, nem tudtam, hogy ennyire szeret es ennyire ismer.
Akkor szerettem igazan bele, persze elotte is mar nagyon, de ott vegleg ellopta a szivem.
Itt olvasva igen. Mennyi agyatlan liba ,csak azért nem házasodik ,mert a Covid miatt csak mondjuk 25 -en lesznek. Nem annak örül ,hogy végre valaki elveszi...á nem. A ceremónia, a barátnők pukkadjanak meg az irigységtől jól mutat a Facebook-on stb...
Ezek a selejtes kirakat tyúkok. Eszük is annyi van.
#9: azert ne essunk az a lo tuloldalara, attol onmagaban senki nem lesz agyatlan, selejtes pcsa, hogy nagy eskuvot szeretne. mint irtam mar, enegm pl kiraz a hideg anagy eskuvoktol es en is idetlen bohockoadasnak erzem DE valaki tenyleg oszinten erre vagyik, hadd le legyen mar ezert leostobazva. az egyik baratnom kiskora ota nagy eskuvorol almodozott, o ilyen tipikus hercegnos csajos csaj, szereti az ilyen nyalas dolgokat, ezen kivul van nagy rokoni es barati tarsasaga es anyagilag is jol allnak, tehat megtehettek, h nagyobb eskuvot tartsanak. o imadta szervezni, fogalalkozni vele, megtervezni a reszleteket.. nehogymar ettol legyem valaki hulye pcsa. tolem
tavol all az ilyen, de szerintem semmi kozod hozza, masnak milyen az ertekrendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!