Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő után egy hónappal utazunk nászútra, Olaszországba. Már minden le van foglalva, a leánykori nevemre. Gond lehet, ha nem intézem egyből a házasságkötés utáni nevemet (csak majd a nászút után- esküvőt követő kb 40 nap)?
Nem, es pont lexarjak ezt a hivatalokba. Mi 2 hetig voltunk eskuvo utan naszuton, szinten Olaszordzagban. De oszinten, a papirjaim redezesenel is xartak ra. Az adokartyam, a szemelyim, taj, csak ezt a 3at kellett rendeznem. A meszk kartyam, sot meg a bankkartyam is maradthatott a lanykori nevemen. Bar nrkem a pl: Toth Ilonabol, Szabone Toth Ilona lett.
Kerdeztem a hivatalba, mar az eskuvo elott...mert ugyebar meg kell jelenj ott ugy is, azt mondtak soha nem foglakoztak ezzel a hataridovel.
1es válaszoló: tisztában vagyok a hivatalos, 8 napos határidővel, ennyire nem vagyok balfsz. Személyes tapasztalat érdekelt, hogy valaki csúsztatta-e akár 1 hónappal későbbre is, minden gond nélkül. De azért köszönöm a lekezelő válaszodat.
2es válaszoló: köszönöm, nekem is marad valamilyen szinten a leánykori nevem (a "Szabó-Tóth Ilona" féle megoldás lesz), így annyira nem gáz. De így, hogy nem volt gond, nem vettek elő téged se emiatt, kicsit megnyugodtam
Köszönöm!
Akkor nem aggodok még ezen is, így is van annyi szerveznivalo😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!