Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Több kerek asztalos terítésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több kerek asztalos terítésnél minden asztalra elég egy menükártya?

Figyelt kérdés

Kb. 25-30 fő lesz.

Vagy egy asztalra többet szoktak tenni?

2018. jún. 5. 14:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Volt hogy 2 volt hogy 1 db-ot láttam asztalon, de nem ritka az sem, hogy minden tányéron saját kis menükártya van megkomponálva a terítékkel együtt. :)

Szerintem ez pénz kérdése...

2018. jún. 5. 14:53
 2/11 A kérdező kommentje:

Ez a saját menükártya jól hangzik.

Kiadványszerkesztő vagyok, meg tudom csinálni, már úgy technikailag legalábbis, nyomdai ismerős is van a munkám révén.

Akkor nézek ilyeneket a neten.

2018. jún. 5. 14:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem praktikusan gondold végig. Képzeld el, hogy annyi fővel, mint amennyit terveztek ülsz egy asztalnál egy esküvőn, és van az asztalon 1(/2/3..) menükártya. El tudod olvasni? Ki tudod várni? Kik ülnek az asztalnál? Apa-anya-gyerekek, és apuka felolvassa mindenkinek? Esetleg eddig soha nem látott emberek, akikkel még beszélgetni sem kezdtél? Mennyire olvasható a menükártya? Kézbe kell venni, vagy ha az asztal közepén van, akkor is el tudod olvasni?

Ha 25-30 fő ül egy kerek asztalnál, akkor mindenképpen több legyen szerintem.

Ahol én voltam esküvőn legutóbb, ott hosszúkás asztalnál olyan 4-6 emberenként volt egy azt hiszem.

2018. jún. 5. 14:58
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
Én is amellett vagyok, hogy ha meg tudod csinálni, mindenki kapjon egy kis privát menükártyát...
2018. jún. 5. 15:07
 5/11 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy félreérthető voltam, szóval összesen leszünk 25-30fő, és több kerek asztalnál lesz megterítve. Egy asztalnál kb. átlag 5 -6 ember (ahogy kijön az ismeretség miatt).

Én egy ilyen asztalra két menükártyát gondoltam eredetileg, 3 oldalú állót.

2018. jún. 5. 15:16
 6/11 A kérdező kommentje:
És köszi, ment a zöld kész mindenkinek.
2018. jún. 5. 15:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ha kerek asztalok lesznek, és egy asztalnál 4-5-6 ember, akkor lehetne a háromszög alakú menükártya is.

Lényegében egy A4 méretű lap, háromba hajtva és felállítva, mint egy háromszög alapú hasáb.

Egyik lapja az ételsor, másik lapja az ital választék, harmadik lapja valami dekoráció, pl. a kettőtök neve és a dátum.

Abból mondjuk egy ilyen asztalra szerintem 2 elég lenne (már csak hogy védjük a fákat:)

2018. jún. 5. 17:17
 8/11 A kérdező kommentje:

Tényleg, ezért már nem akarnék újat nyitni, de:

Ahol több kerek asztalt terítenek meg, ott az úgymond főasztal is egy kerek asztal? Ahol a fiatal pár ül az örömszülőkkel, arra gondolok. Vagy a főasztal mindig téglalap, és egymás mellett ülnek mind?

2018. jún. 6. 17:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Tavaly két kerek asztalon lagziban is voltam, mindkét esetben a főasztal hosszúkás volt, a terem egyik oldalán.
2018. jún. 7. 13:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2018. jún. 7. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!