Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek kell a menükártya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kell a menükártya vagy sem?

Figyelt kérdés

Kb. 100 fős lagzi, hosszú asztalok. 6-8 vendégként gondoltam egyet lerakni.

Saját kezűleg szeretném megcsinálni, de van aki szerint felesleges. Szeretném megkérdezni a Ti véleményeteket!

2016. febr. 3. 09:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem klassz dolog és jól is néz ki. Ha felesleges is, nem vesz el annyi időt az életedből, hogy ez problémát jelentsen és költségben sem hiszem, hogy akkora érvágás. Ha szeretnéd, akkor legyen. :)
2016. febr. 3. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha te szeretnél, akkor nem felesleges. :)
2016. febr. 3. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elegáns is és hasznos is, ha tudják a vendégek mire számítsanak. Például én biztos nem enném magam tele pörkölttel a sültes tál előtt. :) Jó ez csak egy példa volt, de a lényeg érthető.
2016. febr. 3. 09:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

én is szeretem tudni, mit lehet enni

szerintem nem felesleges

2016. febr. 3. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hasznos, így tudjuk mire kell számítani! :)
2016. febr. 3. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!