Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Minden nő álma a nagy, fényes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő álma a nagy, fényes esküvő?

Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 00:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Én sem akartam nagy esküvőt, de mondjuk két tanúsat sem. Kicsi meghitt esküvő volt a közeli családtagjainkkal, utána vacsorával. Szóval azért meg lehet találni az arany középutat, nem csak ez a két lehetőség van.
2021. jan. 21. 07:22
 12/27 Noren1989 ***** válasza:
37%
A legtöbben szeretnék, becsléseim szerint kb 70-75%uk.
2021. jan. 21. 07:26
 13/27 anonim ***** válasza:
57%

Hát szerintem 25 felett már kicsit nevetséges.

De én egyébként mindig is tisztában voltam azzal hogyha akarnék se lehetne (anyagi és családi korlátok) ezért sose kezdtem vagyni rá, amúgy is 30 felett két tanuval hazasodtunk.

Amúgy filmeken tetszenek, a valóságban unalmasnak találom az eskuvoket.

2021. jan. 21. 08:05
 14/27 anonim ***** válasza:
62%

Az én álomesküvőm a Balaton északi partján, Salföld közelében lenne egy réten.

A vendégek csak és kizárólag a nagyon szűk család és a legkedvesebb barátok. Még így is sok lenne nekem az ember, de a párom családja nagyobbacska.

Rajtam valami egyszerű fehér bármi lenne és a lovaglócsízmám, a páromon olyan öltözék amiben kényelmesen érzi magát.

A rokonságot lovaskocsin rázatnám szét a helyszínig, mi magunk lóháton mennénk utánuk.

Utána a nyaralóban grilleznénk, bográcsóznánk egy jót.

Ebben a párom is partner, ő sem szereti a puccos lagzikat.

2021. jan. 21. 08:13
 15/27 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nem, utálok szerepelni.
2021. jan. 21. 08:34
 16/27 anonim ***** válasza:
83%

10en voltunk összesen. Menyasszonyi ruhám sem volt.

Aláirtuk, megkajáltunk egy nevesebb étterremben, majd mindenki ment haza.

28L

Márciusban tartottuk.

2021. jan. 21. 08:40
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én pl. rosszul érzem magam, ha túl sokan velem foglalkoznak.

De szerencsére nem is vagyunk olyan helyzetben, hogy 150 ember elvárná, hogy meghívjuk és ha kimarad valaki, akkor megsértődik.

Attól egyenesen a hideg kiráz, hogy "királynőként" vonulgassak. Ezért pl. a bevonulás rész aggaszt a leginkább, azt jó lenne valahogy kiváltani vagy megúszni, mert 30 ember előtt sem szeretném, de ez még a jövő zenéje...

2021. jan. 21. 10:01
 18/27 anonim ***** válasza:
88%

Nem, az enyém nem.

Habár, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy néhány évente olyan szülinapi bulit szervezek magamnak, ami több naposra nyúlik, és én vagyok a középpontban :) legutóbb egy nagy fekete tüllszoknyát varrattam magamnak, és koronát is viseltem :) jó móka volt, elmentünk táncolni a barátaimmal :)

2021. jan. 21. 10:08
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

17. válasszal szó szerint egyet kell értsek.

Teljesen hülyén érezném magam, hogy ott vonulgatok és mindenki engem bámul.

Nekem valahogy semmi természetesség nincs a nagy, agyonszervezett esküvőkben, irritáló, nevetséges.

2021. jan. 21. 10:49
 20/27 anonim ***** válasza:
82%

Nem, nem mindenkinek.

Nekem egy közepes esküvő lenne a vágyam, az én családom és barátaim összesen kb 20 fő. A páromnak viszont hatalmas családja van, neki csak a közeli család és barátok is minimum 50 fő.

Nem nagyon tudsz igazságot tenni, mivel két tanúsat egyiken sem szeretnénk.

2021. jan. 21. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!