Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gonosz vagyok?
Az én féjrem egy fagyizó teraszán kértem meg a kezem és fantasztikusan aranyos volt. :) Egyáltalán nem vágytam arar, hogy valami drága helyen, műmájerkedve, rakás pénzt elköltve giccseskedjen nekem. A szívéből jött a kérdés és a szívemből válaszoltam rá igent.
Szerinem magadnak csinálod a problémát és elég rossz jel, hogy már itt elégedetlenkedsz. Mi az, hogy királylányként kell bánni egy lánnyal??? Te mindent megrendelsz előre magadnak? Sajnálom, hogy nem tudsz örülni igazából a dolognak, valszeg a kapcsolatotokban még sok ilyen álproblémát fogsz csinánli...
Gonosz nem vagy!Szerintem csak nem szereted őt eléggé!
Ha lángolna az a szerelem akkor nem foglalkoztatna az hogy hogyan kérte meg a kezed...csupán simán BOLDOG lennél mert Veled tervezi a jövőjét!Sajnos az életben nem úgy mennek a dolgok mint a filmekben ,de talán nem is baj!
Mindenesetre örülj,mert sok nő még ennyit sem kap (én annak is örülnék ha a párom itthon kérné meg a kezem...akár gyűrű nélkül)
Fel a fejjel...gondold végig az egész kapcsolatot és ha még mindig bánt ez a dolog...nincs értelme folytatni.Ettől sokkal nagyobb dolgok is vannak az életbe amik nem úgy fognak sikerülni ahogy eltervezted.
Nahát, te is jól kifogtad!
Neked előírta, hogy öltözz ki, aztán egy lepukkant kócerájban kötöttetek ki.A sz.ros pizzériába még a farmer is túl jó.
Gondold meg jól, hogy mit csinálsz, mert később is követelőző lesz, neked előír, ő meg sörösüveggel a kezében pecsétes, trottyosvalagú mackóban ül a tv előtt, te meg koktélruhában rángathatod a Rakéta porszívót körötte.
Kedves Kérdező, szerintem sem azzal van a probléma, hogy a helyszín vagy a környezet nem volt romantikus. Ahhoz, hogy a helyzet romantikussá váljon csupán két ember kell, akik szeretik egymást.
Az, hogy olyasmivel szeretnéd romantikussá tenni a pillanatot, ami rajtatok kívül álló dolog, például gyertya, az azért lehetséges, mert ezzel akarod pótolni a zsigerből, belülről jövő romantikát, amit valamiért nem éreztél.
Ez nem tudom miért lehet, szerintem ezen lenne érdemes picit gondolkodni, mert fontos lehet a későbbiekben.
Ha valaki nagyon szeret valakit, és viszont szeretik, akkor minden ilyen alkalmat romantikusnak él meg, lehet az bárhol: egy koszos lépcsőház, a fürdőszoba, vagy bármi; a lényeg, hogy a felek érezzék. Nem a helyszíntől és a különféle tárgyaktól függ.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!