Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gonosz vagyok?
Szia!Az én párom a lépcsőház aljában kérte meg a kezem egy este amikor nem is számítottam rá és nagyon örültem neki és nem is kellet volna szervezetteb.Szerintem nem az a lényeg hogy minél szervezetebb legyen.Szeret téged és ez a lényeg:)
Nekem az volt a legszebb este pedig előtte nem egy flancos vacsin voltunk hanem egy dizsiben xDD
Szerintem túl fiatal vagy :)
Persze, érezheted úgy hogy nem volt elég romantikus, hiszen mi nem voltunk ott, nem tudhatjuk. De tudod a helyzet az, hogy az a romantikus amit mi is azzá teszünk. Lehet az a legszebb, legfestőibb, legdrágább, leg leg leg.... körülmény vagy hely, hogyha nem vagy partner abban, hogy romantikusnak érezd, akkor nem lesz az. Ez is két emberen múlik, nemcsak a pasin!
Ez olyan, mint hogy ha te boldog akarsz lenni, akkor bármilyen helyzetben az tudsz lenni. Ha nem akarsz az lenni, akkor kitehetik érted a lelküket, akkor is csak egy besavanyodott valaki leszel...
Ezért van az, hogy annak a lánynak akinek az ágyon kérték meg a kezét annak az volt romantikus, akinek a kapuban annak meg az. Mert partnerek voltak a helyzetben.
Szerintem nem a romantikával van az igazi bajod, valami mással. Lehet hogy mással meg megbántott téged, vagy mondott valamit ami megsértett... vagy már te kérted korábban hogy jegyezzen el... nem tudom mi az oka, de szerintem nem az étterem.
31/N
Nemcsak az a probléma,hogy most butaság ezért rosszul érezned magad.
Az a probléma, hogyha ezt a "jószokásod" megtartod, nagyon boldogtalan házasságod lesz, vagy végig fogod sírni, vagy végigveszekedni. Mert mindíg lesz valami ami nem úgy alakul, ahogy elképzelted. "álmodozás az élet megrontója" és ez így igaz.
Királynőnek attól kellett volna magad érezned, hogy megkérték a kezed. És nem a hangulattól és gyertyától, meg mit tudom én mitől. Változtass sürgősen magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!