Nagyon gonosz tőlem hogy a kishugomat nem szívesen látom a szobámban?
Kicsit gonosz!
Tett a fontos dolgaidat olyan helyre ahol nem éri el vagy zárd el hogy ne tudja tönkre tenni.
Néha játssz vele sminkest, azt imádni fogja...
Egyébként hány éves???
nekem isvan ígyahugommal
nekem lelkiismeretem szokott lenni, de végülis azén szobám, meg mindenem de persze én is rengeteget szoktam vele játszani:)
Szia.
Nekem öcsém van, szintén ötéves. A szobámban van a gép, anya néha itt ül, akkor idejön ő is. Engem is zavar, szétszórja a legókat, a bevetett ágyat összetapossa, itt eszik, elviszi, ha kell neki valami. Ha olvasni, írni akarok, végig beszél, ha anyának mondanék valamit, hisztizik, hogy őt senki nem hagyja beszélni. Belevág a mondanivalómba, és ordít, ha rászólok... Úgy beszél velem, ahogy más a kutyájával sem engedné meg magának, kopogás nélkül beront, és képtelen elpakolni, pedig a szobája tele van cuccokkal... Az még nem is zavarna, de a nappalin nem sétálhatok át anélkül, hogy legóba ne lépnék Természetesen ő van felháborodva, hogy "Tönkretetteeeeeed!"
Ezek után nem szívesen látott vendég itt. Majd ha látni akarom a családomat, kimegyek, de senki ne trappolojn bele a magánéletembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!