Az anyámnak joga van beleszólni abba, mit hogyan rendezzek el a szobámban, mikor takarítsam ki stb. , ha már nagykorú vagyok?
ő az anyád.
bármibe és bármikor beleszólhat.
a kérdés hogy megteszed-e.
de amikor lusta vagy kitakaritani a szobádban gondolj arra hogy ő intézte úgy hogy legyen egy szép, saját szobád ;)
Szia . Remélem ez hasznos lessz mert én már 6 éve egyedül élek és most vok 20 éves szoval jahh .
Na szoval szerintem abba nem kéne beleszólnia hogy mit hogyan rendezel el a szobádban meg hogy mien az egyéniséged , akörnyezeted stb . Arra persze megkérhet hogy takaritsd ki a szobádat pakolj össze ha nagy a kupi stb végülis te mondod hogy felnőtt vagy akkor ehez is elég felnőtt vagy már nem ? meg saját magad miatt is , hogy szebb környezetben élj ne a porban , rumliban . És amugy is ezzel anyudnak is segitesz szerintem :) .
Remélem hasznos volt ;) Értékeld ha lehet :)
Az az igazság, hogy ő sokkal rendetlenebb, mint én. És nem vagyok lusta kitakarítani, csak sokszor későn érek haza, így általában hétvégére marad a takarítás. Az egész házban én szoktam rendet rakni és takarítani.
Mégis ahogy bejön hozzám, elkezd "pattogni", hogy ez nem jó az nem jó, itt nem tiszta, csináljam meg most stb.
Mivel ő tart el, hát jah. Ha saját magad tartod el, akkor már le is tojhatod a kritikáját, viszont otthon bizony a békesség kedvéért is tarts rendet.
Attól még, hogy betöltötted a 18-at még kis szaros vagy:P majd ha melózol napi 8 órában, és építed az életed, akkor leszel igazán felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!