Miért kutat az anyám a szobámban, a kabátomban és a kocsimban?
Amikor nem vagyok itthon mindig kutat, észrevettem, hogy minden tárgy máshogy szokott lenni, a kabátomban is turkál amikor alszom, kiveszi a pénztárcámat, ott is rendezget kártyákat, megszámolja a pénzem.A kocsim kesztyűtartójában is turkál, volt, hogy összetört egy cd-t.Már többször szóltam neki, hogy ne kémkedjen utánam, de mint ha meg sem hallotta volna, annyira idegesítő már.
20f
Lehet hogy valamire gyanakszik hogy csinálsz..
gondolok itt cigi,drog.. bár nem tudom dohányzol-e.
Aggódik az ő aranyos, pici fia miatt. Nem drogozol-e, nem iszol-e. Tudni akarja, hogy minden rendben van-e veled. Nem jársz-e kupikba, kocsmába.
Biztos minden nap megkérdezi, hogy na mi újság a melóhelyen/suliban? Erre a válasz az, hogy " nincs semmi".
Ha meg erősködik, akkor a válasz: "hagyjál már mutter," meg, hogy "mi lenne, ne nyaggas má?"
Ha az a szegény fiús mama egy kis puszikát szeretne adni a pofitokra, hát olyan utálatosak tudtok olyankor lenni fiúk! Megölelni nem lehet benneteket, a kezeteket megfogni az utcán megintcsak nem lehet, megsimogatni a buksitokat, nem lehet!
Három fiam van, úgyhogy tudom mi az ábra.
Az azért mégse helyes, hogy kutakodik. Dumáljatok egyet, meséld el neki, mi történt veled aznap. Minket, anyákat minden kis apróság érdekel, és olyan boldoggá tennéd, ha megosztanád vele a mindennapi gondjaidat.
Ha nem kap információkat, akkor keres. Ez persze nem menti fel a kutatás alól, ez nem rendes dolog tőle, de valahol együttérzek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!