Miért kutat az anyám a szobámban, a kabátomban és a kocsimban?
Amikor nem vagyok itthon mindig kutat, észrevettem, hogy minden tárgy máshogy szokott lenni, a kabátomban is turkál amikor alszom, kiveszi a pénztárcámat, ott is rendezget kártyákat, megszámolja a pénzem.A kocsim kesztyűtartójában is turkál, volt, hogy összetört egy cd-t.Már többször szóltam neki, hogy ne kémkedjen utánam, de mint ha meg sem hallotta volna, annyira idegesítő már.
20f
19:04
Nem lehet mindenki olyan tökéletes és felsőbbrendű mint te.
Áhh, valamelyik előző vagyok. Nem kell rögtön megvenned életed házát, mert még nincs meg a család se, és miből tartanád fenn meg minek? :D A legtöbb fiatal úgy kezdi, hogy kibérel egy szobát egy lakásban, esetleg ha van olyan haverod, akkor vele vesztek ki egy kis lakást, olcsón meg lehet úszni, én egyetemistaként szobát rezsivel együtt bérlem 25k-ért, persze van olcsóbb meg drágább is. Nem laksz teljesen egyedül ugyan (bár sokszor jó is), de az önállósodás érzését megadja, mert nem kell mindenről beszámolnod anyucinak. Ha csak ez tart vissza a költözéstől. :D
Jobb megoldást még mindig nem tudok, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!