Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi idő után jön el az eljegyzés ideje?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez sok mindentől függ, de érdekelne ki mit gondol.

2017. szept. 2. 18:57
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
43%
2 év. Nagyon fiataloknál több.
2017. szept. 2. 19:41
 12/42 anonim ***** válasza:
74%
#6: ha neked lemondaok tömege, ne is hazosodj. Normális esetben a két fél egymással akar élni.
2017. szept. 2. 19:43
 13/42 anonim ***** válasza:
20%
2 év max. annyira elég, hogy valamennyire megismerjétek egymás szokásait, belső dolgait, de egy házasságot ennyire alapozni.. Hát, elég meredek.
2017. szept. 2. 19:43
 14/42 anonim ***** válasza:
63%
Az első válaszolóval értek egyet. Azt mondanám, 20 év felett ez a 3-4 év ideális (esetleg közelebb a 30-hoz legyen 2-3). Legalábbis én 2 év alatt kevesellem, 5 év felett sokallom, szóval ez a 3-4 év.
2017. szept. 2. 20:04
 15/42 anonim ***** válasza:
23%
2-3 év együttélés után. Szerintem ennyi a minimum.
2017. szept. 2. 20:25
 16/42 anonim ***** válasza:
28%

Egy közel 8 éves kapcsolatom során csak az eljegyzésig jutottunk, ami 4 év után történt meg, házasság már nem lett belőle.

Jelenlegi párommal 5,5 éve vagyunk együtt, de se házasok, se jegyesek nem lettünk. Ellenben született egy tüneményes gyerkőcünk, aki már ovis.

Nem vagyunk egyformák, az sem mindegy, hogy milyen életkorban találkozik 2 ember.

2017. szept. 2. 22:02
 17/42 anonim ***** válasza:
56%

#16 A te eseted megint más, nyilván, ha valakinek nem fontos a házasság, akkor 30 év után sem kötelező. :D

A ti esetetek ez, hiszen már gyerek is van.

De ha a "klasszikus" családmodellt nézzük, függetlenül a házasságpárti/nempárti elvektől, akkor bőven túl vagytok rajta már ti is, hiszen a "klasszikus" sorrend az az, hogy a gyerek előtt ott az eljegyzés, házasság. Ti meg simán úgy éltek már, mint a házasok.

(Nem áll szándékomban vitát szítani, csak tény, hogy ahol gyerek is van, ott sok mindenen nem változtat az eljegyzés, akár meg is történhetett volna, ha nektek ez fontos lenne, mint a kérdezőnek. :D)

2017. szept. 3. 08:19
 18/42 anonim ***** válasza:
39%
Na jo majd akkor 20-30ev mulva irjatok ide vissza, azok akik azzal arcoskodnak, hogy ok 2 ev utan hazasodtak. 10/8 el fog vallni vagy legalabbis el akar de valami miatt nem teszi. Birom mikor igy okoskodik valaki, hogy ok igy csinaltak akkor bizony az tuti jo. 2 ev kva keves de mivel igy le lettem szavazva ezert azt tanacsolom en is amit itt a kedves valaszolok, "jaj majd ha erzitek :)))" (en kb 2 het utan is ereztem mar ezt nagy szerelmembe) "2 ev !!!!" (No comment) "Mi ket ev utan hazasodtunk, koszonjuk jol megvagyunk :)))" (Ja es tavaly volt az eskuvonk ezt elfelejtettem leirni, de ugy okoskodok mint egy matuzsalem aki 50 eve hazas)
2017. szept. 3. 11:44
 19/42 anonim ***** válasza:
95%

69%-os te nagyon frusztrált vagy :D

Attól, hogy neked vacak párkapcsolat jutott, illetve elköteleződési problémákkal küszködsz, nem mindenki ilyen. Szerintem keress egy pszichológust, többre mész. :D

Meg tanuld meg értelmezni a kérdést is. :) Ideális körülményekről volt szó, attól függetlenül, hogy de még fiatalok vagyunk, de még nincs pénzünk, de még meg akarlak csalni párszor.

"Birom mikor igy okoskodik valaki, hogy ok igy csinaltak akkor bizony az tuti jo"

Segítek: pont ezt csinálod. Szerinted mindenki hülye csak te vagy a helikopter, mert te így csinálod, és akkor ez a jó.

Szánalmasnak tartom a hozzád hasonlókat. Én nem minősítelek téged, amiért másképp gondolkodsz, te miért teszed? A kérdező véleményeket kért, körülményektől függetlenül, nem a te vergődésedre kíváncsi, csak mert irigyled mástól a boldogságát.

2017. szept. 3. 12:11
 20/42 A kérdező kommentje:
PEACE
2017. szept. 3. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!