Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év járás után se összeköltözés, se eljegyzés. Normális ez?
Szerintem nem, de kivancsi vagyok a Ti vèlemènyetekre. Nem vàrhatok rà időtlen időkig, eltelik felettem az idő.
26/l
Szerintem az a nem normális, hogy 7 éve jártok, de nem sikerült olyan bizalmi kapcsolatot kialakítanotok, hogy ilyen alapvető és természetes témákról egymással beszélgessetek. Ha 7 év után képtelen vagy felhozni neki az összeköltözés, a házasság témáját, ő pedig soha nem vetette fel magától, akkor ez valóban nem normális, és teljesen feleslegesen húzzátok egymás idejét.
Mi egy éve vagyunk együtt a párommal, ő 25, én 23, és már rengeteget beszéltünk az összeköltözés, az eljegyzés, házasság témájáról, mert fontos, hogy kiderüljön, melyikünk hogyan vélekedik erről, milyen elvárásai és igényei vannak, hogyan képzeli ezt az egészet, mik a hosszú távú terveink egymással. Ha ti nem beszélgettek ilyesmiről, az nem normális.
Nagyon fiatalon jottunk ossze. 17-18 evesek voltunk. Sokaig iskolaba jartunk ezzel is telt az ido.
Persze hogy beszeltunk mar mindenrol, eljegyzes hazassag gyerek osszekoltozes. De valahogy mègsem valosult meg eddig egyik sem.
Hibakert bocsi, telorol vagyok
Igen, szuloknel lakunk mind a ketten
Ő folyton az anyagiakkal jön, hogy mi ezt egyelőre nem engedhetjük meg magunknak hogy kulon menjunk (pedig 3x annyit keres mint en)
Nekem most lenne lehetosegem kulon menni egy panelba (orokoltem) es nem akar velem jonni...mondvan hogy nem bìrja a panellakàsokat es nem tudnank a kutyankat hovà tenni.
En màr laktam nàluk egy ideig, nem volt jo, anyja folyton kötöszködött es inkabb hazajöttem, de legalabb megpróbàltam.
Ő meg sem probalt nalunk lakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!