Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év járás után se összeköltözés, se eljegyzés. Normális ez?
Szerintem nem, de kivancsi vagyok a Ti vèlemènyetekre. Nem vàrhatok rà időtlen időkig, eltelik felettem az idő.
26/l
Utolso! Nem kène megszabadulni a kutyatol!A szüleihez úgy is mennènk elèg sűrűn és ott lenne a kutya...
Àldozat nèlkül semmi nem megy..
Együtt sem éltek, felesleges bármit is továbbgondolni :)
Bár én nem lennék heti 2-3 együttalvós kapcsolatban feleennnyi ideig sem.
23
Az oké, hogy ti ráértek. Bár délután van fél egykor meg 17.00-kor is. De mi van azokkal akik reggeltől estig dolgoznak? Ne mondja nekem senki, hogy egészséges egy kutyának egész nap a lakásba bezárva lenni, te sem csak reggel este mész wc-re.
Köszönöm a vàlaszokat!
Most kitalàlta, hogy adjam el a panelt ès vegyünk ketten egy kertes hàzat, valami kicsit és olcsót. Ìgy tutira jönne a kutya.
Nyilvàn 1 panel àràèrt nem kapnék 1 kerteset, vele közösködni nem szeretnèk egyelőre (hitel ). Úgy is azt kapnám, hogy mert ő többet keres sokkal, mint én, hagyjam ott a munkahelyem (amit egyèbként szeretek) es menjek robotolni sokkal jobb pènzèrt. Ès így nem ő fizetnè nagyrèszt a hiteleket...
Ha választania kell köztem és a kutya között, inkább engem hagy ott.
Ezzel mindent elmondott. Csak nem birom magam ràvenni a szakítàsra, hogy soha többet ne làssam, ne tudjak róla. Szeretem őt teljes szìvemből ezek ellenère is. Viszont nem akarom miatta elcseszni az életem!!!
27-es vagyok.
Ez még lemaradt! Én 29/N, Ő 29/F.
27es te mire vársz?
30 évesen hétvégén taliztok és a szülői házban hemperegtek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!