Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év járás után se összeköltözés, se eljegyzés. Normális ez?
Szerintem nem, de kivancsi vagyok a Ti vèlemènyetekre. Nem vàrhatok rà időtlen időkig, eltelik felettem az idő.
26/l
Figyelj, számára fontosabb a kutyája, mint te. Te meg hiába szereted, 7 év alatt se jutottatok el odáig, hogy közösködni akarj vele (hitel), ahogy le is írod. Ezek után tényleg nincs miről beszélni, csak húzzátok egymás idejét!
7 év nagyon hosszú idő, nehéz a szakítás, a leválás egymásról, de szerintem hosszútávon ez mindkettőtök számára pozitív kimenetelű lesz. Én egy 4 éves kapcsolatot zártam le nagyon nehezen, pont amiatt, mert hiába szerettük egymást, egyszerűen nem tudtunk közös jövőt építeni, teljesen más úton akartunk haladni. Nehéz volt, mindkettőnknek, de azóta mindketten megtaláltuk azt, akivel együtt tervezhetünk és stabilan támaszkodhatunk egymásra ilyen helyzetekben is.
Hűha. Én 18 évesen ismerkedtem meg a párommal,ő akkor volt majdnem 21.(Munka miatt jött el otthonról,bátyjával(19 évesen)szóval ők együtt béreltek egy albérletet. 8 hónapja voltunk együtt, mikor összeköltöztünk, azóta eltelt 16 hónap. Szóval 2! év alatt többre jutottunk,mint ti,pedig szinte ugyanolyan fiatalon jöttünk össze..
Ha nagyon akarnátok(bár,te akarod,a párod nem) bármit megtennétek(megtenne),hogy együtt élhessetek, függetlenül a szülőktől,csak ti ketten. Tiszta szívemből kívánom,hogy sikerüljön megoldani ezt a helyzetet, ám,ha valami nem megy,azt nem kell erőltetni,talán jobb lenne nektek egymás nélkül.
20/L 23/F
Nem ismerem a körülményeket, de nekem nem tűnik "normálisnak". Nyilván előfordulhatnak olyan helyzetek, ahol így alakul, de számomra ez nem természetes.
Mi 3 év járás után vagyunk így a párommal, én is hasonlóan érzek, pedig a 3 mégiscsak jóval kevesebb a 7 évnél.
Eljegyzés lett, de rá fél évre kidobott egyik napról a másikra. Egy kolleganője miatt, de nekem nem mondta el...el sem köszönt.
Jobb az életem nélküle. Van azóta másik párom, akivel szerencsére hasonlóan gondolkozunk, és jobban megvagyunk.
Úgyhogy minden rendben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!