Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 év járás után se összeköltözés, se eljegyzés. Normális ez?
Szerintem nem, de kivancsi vagyok a Ti vèlemènyetekre. Nem vàrhatok rà időtlen időkig, eltelik felettem az idő.
26/l
Költözz egyedül, ha ő meg nem akar, akkor hagyd.
Ez a legjobb, hogy örökölt lakásba tudtok menni, mellette spórolni, később a lakást eladni és tudnátok venni akkor kertes házat, vagy máshol lakást...
En is igy gondolom!
De úgy èrzem túl kènyelmes.
Az eszem tudja, hogy lèpnem kell, de nagyon szeretem őt.
Utolsónak igaza van.
Kifogtad mamapicifiát.
Ez jobb nem lesz, csak rosszabb. Ha el is költözik, majd ott is kötözködni fog anyuci, hol rosszul lesz, hol jajj ez van az van... pici fiamat rosszul tartja a menyem...
Pici fia meg naponta hazajár majd enni, ruhát mosni, vasalni...
Te meg kérdés, meddig bírod.
Tapasztalatból beszélek. Én másfél évig bírtam.
Ennek 10 éve. Ő közel az ötvenhez, azóta sincs családja anyucin kívül.
Nem akarlak megbántani, de ez a kapcsolat nem vezet sehová. A pasid soha nem fog kiszakadni a mamahotelből. Teljesen felesleges tovább várnod rá. Amikor 2 ember szereti egymást és együtt tervezik a jövőjüket, ráadásul ennyire ölbe hullik a lehetőség (az egyik örököl egy lakást), hogy még csak nem is kell gyűjtögetni, vagy albérletre pénzt szórni, csak összeköltözni a szerelmével, és nem él vele....az nem normális dolog. Persze kifogás az mindig lesz, ne gondold, hogy a pasi megváltozik. Valószínű ki van nyalva otthon a seggecskéje, főznek , mosnak rá, takarítanak helyette, és nem akar változást, mert kényelmes. Tudja, ha külön mentek, neki is ki kellene venni a részét az otthoni munkából is. Neki így jó, el van látva, nem kell semmit csinálnia, megvan az állandó ingyen szexpartner is. :( Nincs értelme ennek az egésznek. Nem normális a hozzáállása. Nem kellesz neki eléggé.
Régi barátnőmnek ugyanez a sztori, csak 5,5 évet pocsékolt el egy jövőtlen kapcsolatra, illetve ott volt egy kamulánykérés, de se összeköltözés, se házasság se semmi. A végén a pasi meg is csalta, majd elhagyta.
Nincs ebben semmi beteges, csak egész egyszerűen nem akar továbblépni.
Én annyit tanácsolok, hogy üljetek valami nyugodt helyre és beszéljétek át a kapcsolatotokat és a jövőtöket (ki mit gondol, mit érez, mit tervez, mit akar stb.)! Mindezek és 7 év kapcsolat után képesnek kell lennetek levonni egy következtetést és az alapján élni tovább!
Hülye is lenne panelba költözni, főleg -gondolom- kertes házból. Kutyát is kegyetlenség oda vinni, megszabadulni értelem szerűen nem fog tőle. Ebből az irányból értem, hogy oda, nem akar össze költözni.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!