Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csak szerintem szánalmas és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem szánalmas és elcsépelt a karácsonyi lánykérés?

Figyelt kérdés
Főleg ha előtte a lány még rágta is a pasi fülét hogy mikor kérsz már meg. Olyan üzenete van hogy nesze akkor itt egy gyűrű legalább csendbe maradsz egy darabig sőt még az ajándékozás is le van tudva. Szerintem a karácsonynak nem erről kéne szólnia. Utána meg tele a facebook az eljegyzés képekkel meg kapcsolati állapot frissítéssel hogy eljegyezve. Szomorú hogy manapság kikönyörgött, karácsonyi lánykérések vannak amik a facebooknak szólnak.
2016. dec. 17. 00:07
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Nagyon szanalmas
2016. dec. 23. 21:19
 42/44 anonim ***** válasza:

Szerintem is közhelyes és kva fantàziàtlan ilyenkor a lànykérés. De engem nem foglalkoztat ilyen szinten màsok magànélete mert van sajàtom. Ezen gondolkodj el, és ne pörögj olyasmin amihez semmi közöd, és még csak bele sem làtsz azokba a kapcsolatokba.

Kicsit olyanok a vàlaszaid mint egy megkeseredett libàcskànak, aki végignézi irigykedve màsok boldogsàgàt, a lànykéréseket, de ő maga kimarad belőle.

2016. dec. 26. 13:30
 43/44 anonim válasza:
A "Karácsonyi lánykérés 1-2" az egyik legszórakoztatóbb filmek közé tartozik! Persze 1-2 kivétel mindig akad, akinek nem tetszik, de ő nézzen más filmet! Ez a film azért készült, hogy megnevettessen bennünket és elfeledjük a hétköznapi gondokat! Mindenesetre én nagyokat szoktam nevetni rajta és minden karácsonykor megnézem ... TErmészetesen nem Szent Este! Mindenkit üdvözlök szeretettel! Cupp-cupp :)
2017. jún. 30. 16:31
 44/44 anonim ***** válasza:
Nekem karácsonykor kérték meg a kezem, akkor most biztos lúzerek vagyunk, ajaj....
2018. okt. 14. 20:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!