Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés évfordulón?
Én nem szeretnék szülinapos/évfordulós karácsonyos lánykérést, bénának tartom, de a kedvesem ezt tudja, 5 év alatt szóba került már.
De lehet, hogy a te barátnőd kiugrana a bőréből egy olyan lánykéréstől, amitől nekem a hátamon felállna a szőr...
szerintem jó.
karácsony/szülinap meg ilyenek gáz. de az évforduló az csak rólatok szól!! miért ne kérhetnéd meg? szerintem tök jó ötlet. én még azt is el tudom képzelni,hogy az évfordulónkon kelünk egybe
Jó! Csak lehet számít már rá a lány, ezért nem lesz olyan nagy meglepetés. Ha nagy meglepetést szeretnél, akkor kérd meg az évfordulót követő napokban vagy héten. :D És akkor elkönyveli magának az évforduló napján, hogy most sem kérted meg a kezét...aztán örülni fog, hogy mégis megkéred. Én ezt jobban díjaznám, mert én mindenképp meglepi leánykérést szeretnék, de minden ember más. Vannak, akik előre meg is beszélik együtt... :) Szóval nincs baj azzal sem, ha évfordulón kéred meg a kezét, csak kiszámítható... ettől függetlenül ugyanúgy örülnék neki.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!