Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak többsége évfordulón vagy valami más (vagy
semmilyen jelentőségű) napon kérik meg a barátnőjük
kezét? (Mellékes kérdés: Milyen gyakran esik meg a nagy
kérdés a 2. évfordulón vagy a környékén? )
Nem feltétlen, akkor függ , hogy mikor érzem úgy, hogy szeretném, és ha azt január 11-én szeretném de köbö csak fél év múlva lenne bármi esemény is akkor nem várok addig.
2 év? Háát inkább jóval több.
Attól függ mennyit éltünk együtt.
De vannak akiknek ez egyáltalán nem számít és anélkül is boldog teljes kapcsolatot élnek, hogy nincs az h "vegyél el és kap egy gyűrűt"
2015. szept. 20. 18:01
2/6 anonim válasza:
Ez pasifüggő, hogy ki köti a lànykérést valamilyen alkalomhoz . Engem 2 pasi kért meg életemben. Egyik sem kötötte eseményhez . Az első 3 hònap utàn, a màsodik egy hònapon belül. A 2. Esetben lett hàzassàg. De a legtöbben 4-5 vagy több évet vàrnak ezzel, addig amìg bizonytalanok. És persze vannak akiknek eszükben sincs hàzasodni, a làny hiàba vár. Ezért kell az ilyesmit megbeszélni, mert a pasik ritkàn közlik előre, hogy nem hàzassàgpàrtiak, csak sunnyognak.
2015. szept. 20. 18:39
3/6 anonim válasza:
Nagyon kevés olyan férfit ismerek, akinek a lánykérés fontos lenne... ez inkább a nőknek fontos. Ismerősi körömben nem is nagyon volt lánykérés, egyszerűen csak megbeszélték, hogy mikor házasodnak össze.
2015. szept. 20. 19:49
4/6 anonim válasza:
Nálunk sem volt évfordulókor vagy ünnepkor, és nem is nagyon ismerek olyat, akinél így lett volna. Szerintem ritkán szervcezik úgy, de persze előfordul.
A 2 év nagyon irreális, ennél általában tovább várnak a párok. Legalább ennyi együttélés azért kell a döntés meghozatala előtt, így 4-5 év sem ritka összesen. De ez nem is olyasmi, amit szabadna elsietni.
2015. szept. 21. 18:24
5/6 anonim válasza:
Nő vagyok ugyan, de. Nálunk kb. 8-10 hónap együttlét után merült fel az, hogy össze kellene költözni, és mellette a házasság is (megbeszéltük, hogy szeretnénk majd valamikor összeházasodni, de előtte összeköltözünk). Kb. 1,5 éve voltunk együtt mire össze tudtunk költözni. Egyrészt anyagiak miatt, másrészt komplett felújítás volt a lakásban ahová mentünk, és hónapokat kellett várni. A kezemet kb. 10 hónap együttélés után kérte meg, akkor voltunk 2,5 éve együtt. Esküvő jövő nyáron lesz.
2015. szept. 22. 18:15
6/6 anonim válasza:
Kétszer kérték meg a kezemet (illetve két és félszer). Mindkettő évfordulón történt, de inkább 4-5 év után, ha jól emlékszem. Mai fejemmel azt mondom, sokkal jobb egy másik napon, akkor nem érzi magát úgy az ember lánya, hogy kvázi ajándékba kapta az eljegyzést...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!