Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bena, ha Csalodtam a lanykeresben?
A baratom ugy kerte meg a kezem, hogy a szuleinel betessekelt az egyik szobaba es kerdezte "melyik kezemet valasztod?"
Nekem ez nagyon rosszul esett. Ez annyira bena. Ha megkerdezik, megis hogyan tortent ezt fogommajd mindenkienk elmeselni?? Szerintem ez egyaltalan nem romantikus. Szeretem a baratom, de ez kiabrandito. Ennyi telt tole? En reagalom tul? En nem ilyen lanykeresre szeretnek emlekezni egesz eletemben.

Na bumm, én hivatalosan meg sem kértem a kezét. Egyszerűen, macerás voltak a hivatalos dolgok és össze házasodtunk. Azt hiszem, a további életünkre ez semmilyen befolyással nem volt. Tudod, meg kérheti a kezed hatalmas ceremónia közepette. Láttam már ilyet és a srác utána elment csajozni.
Érzések, tisztelet, szeretet a fontos.

Miert kell ezen problemazni? Most az a lenyeg, hogy megkerte, es ossze fogtok hazasodni (tehat szeret es veled szeretne leelni az eletet) vagy az, hogy villoghass vele a kulvilagnak, hogy milyen romantikus lanykeresed volt es menyasszony vagy? Amugy szerintem inkabb jofej es laza...
Megmondom oszinten, en boldog hazassagban elek, es abszolute nem zavart, hogy nem igazan volt lanykeres, egy utazas alkamaval megbeszeltuk, hogy jo lenne osszehazasodni, hazafele vettunk egy uveg pezsgot es bejelentettuk a szuloknek.
Korabban volt mar egy romantikus lanykeresem, az a kapcsolat viszont nem volt orokeletu. Nagyon nem ezen mulik, nekem elhiheted.

Miért nem mondtál nemet? A leírásodból úgy tűnik, hogy te egy nagy lúzernek látod a barátod. Így kár folytatni.
Az én kezem sem lett megkérve, megbeszéltük, hogy összeházasodunk és kész... Én nem is tudnék mit kezdeni egy romantikus habos izével (esküvőn sem).

Hát szerintem is béna. De vannak ilyen béna pasik. Az én férjem gyakorlatilag elsumákolta a lánykérést, a legjobb barátnőm férje szintén, de ők is mi is még együtt vagyunk. Egy dolog közös a 2 házaspárban, mind2 helyen a férj kicsit nehezen megnyíló típus. Szóval lehet ez alkati kérdés.
A lényeg, hogy veled megbeszélte-e a szándékát, akár utólag is. Ez fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!