Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyire volt találékony a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire volt találékony a párod a lánykérésben?

Figyelt kérdés

Mi több mint 5 éve vagyunk együtt, és persze a komolyabb jövőbeli tervekről is szó esett. Mindig úgy gondoltam: vagyok annyira gyanakvó, hogy nem lehet meglepni engem a lánykéréssel :D És mégis sikerült, ami a párom ügyességét dicséri. :)

Nektek mennyire volt találékony a párotok a lánykérésben?

2013. máj. 26. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem laktunk együtt, és nem is vártam, hogy nagyon találékony legyen. Egy alkalommal megkérdezte, hogy feleségül mennék-e hozzá? Nem is örültem volna, ha letérdel előttem vagy hasonló dolgokat tesz. Nem egy amerikai film szereplői vagyunk.
2013. máj. 26. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Nekem teljesen mindegy lenne, hogy hogyan kéri meg a kezem. Nagyon várom már...
2013. máj. 26. 21:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon volt az, de mondjuk én alapjáraton jobban preferáltam egy csendes, összebújós, sima lánykérést, mint vmi nagyon megtervezett, "kreatív" lánykérést. Mondjuk meglepődni meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hogy olyan hamar meglépi :D.
2013. máj. 26. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon találékony volt, éjjel, míg aludtam feldíszítette a lakást nárciszokkal(kedvenc virágom) és reggel azzal fogadott, hogy van egy meglepetése, és kivezetett a hálóból a nappaliba, ahol kis ösvény volt kirakva a virágokból, aztán egy hatalmas szív kirakva a virágokból és úgy kérte meg a kezem. Térdelés meg nagymonólóg, meg minden. Csak az a baj, hogy előtte pár nappal véletlenül megtaláltam a gyűrűt, szóval nem volt teljesen meglepetés.
2013. máj. 26. 22:01
 5/10 A kérdező kommentje:
A találékonyságot nem a nagy felhajtással asszociáltam :) Szóval találékony lehet a csendes lánykérés is... Nálunk semmi extra nem volt, sem táncos flash-mob, sem drága hajóút, egyszerűen várt a munkahelyem előtt, amikor azt hittem, hogy többszáz km-re van, letérdelt és megkérte a kezem :D Szerintem ez volt az egyetlen módozat, amikor tényleg nem számítottam lánykérésre :D Úgy meglepődtem és úúúúgy örültem :)
2013. máj. 26. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

biztosítónál dolgozol? módozat :D

mi félig-meddig előre megbeszélt eljegyzést tartottunk, a helyszín szimbolikus jelentése volt számomra nagyon fontos. örülök, h nem csináltunk belőle nagy felhajtást, csak rólunk szólt, nem volt ott senki más.

mindig emlékezni fogok rá, és mindig emlékeztetni fog egy olyan dologra, amit még az unokáimnak is szeretnék elmesélni.

nem bánom, h nem lepett meg, mert a nagy lepődés közben tuti kitörlődnek fontos momentumok az eseményből.

2013. máj. 26. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem így kérte meg a kezem anno: "jövő májusban nősülök. Elkísérsz?" :)
2013. máj. 26. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

Este hallom, hogy a telefonban az válaszolja, "úgyy gondoltuk ősszel jól lenne...."

A kérdést is hallottam...a házasságra vonatkozott (tudta h ott vagyok)

Másnak ülünk....kérdezem... Komolya gondoltad ezt az őszt?....

Igen...

Erről nekem nem kellene tudnom...

Háát...deee...

Szóval nem is tudom ki kérte meg ki kezét....

3-adnap vettünk gyűrűket...amikor felhúztuk, akkor megkérdezte, lennék- e a felesege....

Mondom: ha elvesztel.....

(Tudni kell, régóta vágyam volt a házasság, erről ő is tudott, de még nem állt rá készen...)

2013. máj. 27. 06:59
 9/10 anonim ***** válasza:

hát találékony nem tudom mennyire volt, de hogy nem úgy sikerült, ahogy akarta, az is biztos :)

El akart vinni a ráckevei kastélyba, de sajnos akkor nem volt úgy pénz, nem sikerült megvalósítani :(

De a 4. évfordulónkon otthon voltunk, olyan zenét rakott be, amit én szeretek, vettünk pezsgőt, és az ágy mellé térdelt, ahol feküdtem és mekérte a kezem :)

Azért így volt, mert rossz kedvem volt, mert nem tudtunk menni sehova a rossz idő miatt, és nagyon el voltam kenődve :( és pont emiatt nem is gondoltam, hogy lesz lánykérés, szegénykém ki sem tudott robbantani az ágyból. Bár én zokogtam, úgy örültem neki, miatta nagyon rosszul érzem magam, mert tuti, hogy nem így tervezte. Azóta már össze is házasodtunk, tehát nem volt semmi gond, csak nekünk másképp volt :)

Ettől függetlenül én zokogtam megállás nélkül, nagyon vártam már, és bár 1-2 elejtett mondatból már sejtettem, de mégis meglepődtem, úgyhogy nekem ez felejthetetlen élmény :)

2013. máj. 27. 13:21
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Imádtam, csak dicsérni tudom. Külföldi céges útra indultam, és Gatwick-en, ahogy mentem volna ki az épületből, névre szóló táblák irányítottak... Ugye mindet tökidegen fogta, nem tudtam mi van. Hozzá vezettek, letérdelt, megkért, tapsvihar - annyira szuper volt! Fogalmam se volt, hogy ott van, hisz reggel dolgozni indult elvileg. Összebeszélt a főnökömmel, csak a munkatársamat küldték céges ügyekkel, mi pedig nyaraltunk egyet. :)
2013. jún. 1. 11:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!