Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire volt találékony a párod a lánykérésben?
Mi több mint 5 éve vagyunk együtt, és persze a komolyabb jövőbeli tervekről is szó esett. Mindig úgy gondoltam: vagyok annyira gyanakvó, hogy nem lehet meglepni engem a lánykéréssel :D És mégis sikerült, ami a párom ügyességét dicséri. :)
Nektek mennyire volt találékony a párotok a lánykérésben?
biztosítónál dolgozol? módozat :D
mi félig-meddig előre megbeszélt eljegyzést tartottunk, a helyszín szimbolikus jelentése volt számomra nagyon fontos. örülök, h nem csináltunk belőle nagy felhajtást, csak rólunk szólt, nem volt ott senki más.
mindig emlékezni fogok rá, és mindig emlékeztetni fog egy olyan dologra, amit még az unokáimnak is szeretnék elmesélni.
nem bánom, h nem lepett meg, mert a nagy lepődés közben tuti kitörlődnek fontos momentumok az eseményből.
Este hallom, hogy a telefonban az válaszolja, "úgyy gondoltuk ősszel jól lenne...."
A kérdést is hallottam...a házasságra vonatkozott (tudta h ott vagyok)
Másnak ülünk....kérdezem... Komolya gondoltad ezt az őszt?....
Igen...
Erről nekem nem kellene tudnom...
Háát...deee...
Szóval nem is tudom ki kérte meg ki kezét....
3-adnap vettünk gyűrűket...amikor felhúztuk, akkor megkérdezte, lennék- e a felesege....
Mondom: ha elvesztel.....
(Tudni kell, régóta vágyam volt a házasság, erről ő is tudott, de még nem állt rá készen...)
hát találékony nem tudom mennyire volt, de hogy nem úgy sikerült, ahogy akarta, az is biztos :)
El akart vinni a ráckevei kastélyba, de sajnos akkor nem volt úgy pénz, nem sikerült megvalósítani :(
De a 4. évfordulónkon otthon voltunk, olyan zenét rakott be, amit én szeretek, vettünk pezsgőt, és az ágy mellé térdelt, ahol feküdtem és mekérte a kezem :)
Azért így volt, mert rossz kedvem volt, mert nem tudtunk menni sehova a rossz idő miatt, és nagyon el voltam kenődve :( és pont emiatt nem is gondoltam, hogy lesz lánykérés, szegénykém ki sem tudott robbantani az ágyból. Bár én zokogtam, úgy örültem neki, miatta nagyon rosszul érzem magam, mert tuti, hogy nem így tervezte. Azóta már össze is házasodtunk, tehát nem volt semmi gond, csak nekünk másképp volt :)
Ettől függetlenül én zokogtam megállás nélkül, nagyon vártam már, és bár 1-2 elejtett mondatból már sejtettem, de mégis meglepődtem, úgyhogy nekem ez felejthetetlen élmény :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!