Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Barátnőm nagyjából 154 cm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm nagyjából 154 cm magas és 57 kg, 52-es gyűrű jó lehet neki?

Figyelt kérdés

tegnap 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez most trollkérdés akar lenni? Nem sok összefüggés van a gyűrűméret és a testsúlyod között, a magasságod meg pláne nem játszik szerepet ebben :D

Csórd el az egyik gyűrűjét és mérd le, vagy vidd el a boltba.

tegnap 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
Elég tömzsi lehet, szerintem az 52-es szűk lenne. Van összefüggés, egy vékony magas embernek az ujja is általában hosszú, vékony. Egy pufibb embernek meg az ujja is pufi.
tegnap 18:47
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

#2 nincs összefüggés, még papíron se, nemhogy a valós életben.

Ezerféle kéztípus létezik, van pufi, van vékony és vastagabb csontú, van ízületes (ahol lehet az ujjízületen megakad a gyűrű, hiába illene rá az ujja tövére, nem tudja felhúzni).

Az ujjhossz meg teljesen lényegtelen a gyűrűméret szempontjából.

tegnap 18:59
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
En kb 10 centivel vagyok magasabb, ugyanennyi kiloval. Az en gyuru meretem 48-50, neki jo lehet az 52-54-es meret.
tegnap 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mérj le egy gyűrűt, hogy mekkora az átmérője, jobban jársz. Egyébként jobb helyeken igazítanak is a jegygyűrű méretén, ha nem jó. Ennyi pénzért... Blokkal együtt pedig mindenhol lehet cserélni.
tegnap 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!