Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyezzem a gyermekem anyukáját? 22/F
Futó kaland. Aha, értem.
Ezek után már szereted.
Szereted, miközben nem is ismered igazán.
Látszik, hogy még gyerek vagy.
Ha tudsz egy kicsit józanul gondolkodni, akkor a gyerek témát elengeded.
Szerintem kérdezd meg tőle, hogy mit szólna a házassághoz. Semmiképpen nem egy meglepi gyűrűvel állítanék be a helyedben...
Egyébként ez elég sok helyzetet is megkönnyítene jogi vagy gazdasági téren is, bár nem tudom mennyire van szükségetek ezekre.
Bármin is akadt ki, jó lenne megbeszélni a gyerek érdekében is, mert valahogy hosszú-hosszú időre békét kell kötnötök egymással, ha egészségesen akarjátok nevelni.
Ha házasság nem is, de innentől kezdve mindkettőtök feladata a helyzettel valamit kezdeni, egész hátralévő életetekben. Kérdezd meg, nem lenne-e jobb együtt lenni.
A továbbiakban pedig javaslom a védekezést...
"mostanában minden kis mozdulatomon, megszólalásomon megsértődik"
Dehogy a hormonok miatt... ezek a női módszerek = a cseszegetés egy eszköz, hogy kopjál le róla, és ne akarjál tőle semmit. Elég undorító.
Aranyos, kedves lány és nagyon erős. Egy rossz szava nincs rá senkinek. Szerintem nagyon megviselte az hogy teherbeesett ami szerintem érthető.
Még csak nem is voltunk felelőtlenek. Védekeztünk, de minden az én hibám. Nem vettem észre hogy volt a gumin 1 mm kis szakadás. Nagyon bánom hogy figyelmetlen voltam, de vállalom a következményeket ahogy ő is. Leültünk már beszélni erről is, és azt mondta hogy ő nagyon fél a szüléstől és ez miatt aggódom érte. Az abortusz nála szóba sem jöhet azt mondta, mert egy életre megbánná. Tehát most arra gondoltam szólok anyumnak hogy beszélgessenek vele arról hogy mire számíthat a szüléskor, és hogy esetleg van e valami ami megkönnyítené. Anyukám szerencsére nem kezeli ezt tabunak és ő benne mindketten bízunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!