Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyezzem a gyermekem anyukáját? 22/F
“Csak ezt nem mertem kiírni, mert tudom milyenek az emberek”
Nem. A barátnőd tudja, hogy te milyen vagy.
Nem csodálom, hogy gondban van, hogy te lettél a gyerek apja. De hát ebben ő is ludas.
Most már embereld meg magad.
Nem játék babát nevel a szíve alatt, hanem EMBERT, akinek a testi-lelki-szellemi jólétéért most már felelősök vagytok.
Irány a munka viláfmga, a füvet eldobod, s ha házasodtok, ha nem, a gyerek 100% közös projekt, ő az első, második és harmadik a sorban!
Üljön össze szépen a két család, ti és a szüleitek, és rendezzétek a közös dolgaitokat.
Szükség van a nagyszülőkre két idétlen kölyök pályára állításaban.
"Még csak nem is voltunk felelőtlenek. Védekeztünk, de minden az én hibám. Nem vettem észre hogy volt a gumin 1 mm kis szakadás."
Itt toltad túl a kamuzást. 🤣🤣
Persze, lehúzod a gumit és utólag elkezded forgatni, elemezni, hogy nincs-e rajta valahol egy milliméteres lyuk, nem? Életszerű... 🤣🤣
Ha a gumi kiszakad, az nem egy mm. Kilyukadni csak ugy nem tud, nincs rajtuk ilyen hiba.
Tehat egy ilyan kapcsolatba (nincs is kapcsolatotok) szuletik gyerek, ahol meggondolatlansagb, veletlenul sikerult be. Ne hazasodjatok ossze, de ugyanuy vedd ki a reszes a gyerekneveselbol. Bar ennyi idosen meg kb ti is gyerekek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!