Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat - miért mérette le velem a gyűrűméretemet, ha utána semmi sem történt?
Figyelt kérdés
Pár havonta látjuk egymást, legutóbb 4 hónapig nem lattuk egymást. Mielőtt idejött volna megkért, hogy méressem le a gyűrűméretemet.
Itt volt 2 hónapig, jól éreztük magunkat. Most hazament - nem történt semmi.
Én vagyok a hülye, hogy félreértettem a célzást? Nem lánykédésről volt szó?
ma 17:33
1/10 anonim válasza:
A gyűrűméretedről volt szó, nem lánykérésről.
2/10 anonim válasza:
Dehogy, más is arra gondolt volna, hogy azért kérdezte a gyűrűméretet, mert meg akarja kérni a kezed. Lehet később tervezi (mondjuk egy nyaraláskor vagy más, különleges alkalomkor), csak már jó előre tudni szerette volna.
3/10 anonim válasza:
Te hagytad otthon őt? Akkor miért akarna elvenni? Lehet talált közben olyat, akinek fontos az ő fizikai közelsége is. És rájött, hogy ég és föld a különbség szerelmen alapuló kapcsolat és kényelmes, semmitmondó "távkapcsolat" között.
4/10 anonim válasza:
Le akarja vágni az ujjadat, hogy eladhassa a szervkereskedő barátainak, csak nem volt benne biztos, hogy stimmel az ujjad az azt igénylő gazdag kínai néni kezére.
Reméld, hogy nem lesz egyezés!
5/10 anonim válasza:
Mert így két hónapig tejben-vajban fürdetted, hisz "el akar venni".
6/10 anonim válasza:
Szerintem másnak akar gyűrűt venni, csak pont akkora az ujjad, mint az övé és így a másik nőt nem kellett bevonni, neki meglepetés marad a gyűrű.
7/10 anonim válasza:
Miért ahhoz akarsz hozzámenni, aki nélkül jól elvagy hónapokig? Majd lesz olyan, aki ennél fontosabb lesz számodra.
9/10 anonim válasza:
Lehet, valami miatt még gondolkozik, anyagi okai vannak, bizonytalan lett. Nem akartok egy helyre költözni minél hamarabb? Hátha után jönne az eljegyzés is, távkapcsolatra picit lutri.
10/10 anonim válasza:
Szerintem azt várta, hogy bevallod neki, hogy hiányzik és inkább együtt képzeled el a jövőt. Még szegény ő esett pofára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!