Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem beszél a párom 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SzabinaKovacs927 kérdése:

Miért nem beszél a párom 3 év után közös jövőről, eljegyzésről?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal, én 3 hónap múlva leszek 25 eves, o meg 33. Az elejétől fogva egymásra találtunk, nagyon nagyon szeretjük egymást. Régebben volt szó eljegyzésről, közös jövőről. De egy ideje semmi. Max ha én hozom fel. És 33 évesen ennyi idő után szerintem beszélnie kellene a jövőről eljegyzésről. 2 hónapja mondta hogy 2 éven belül el akar jegyezni, de addigra 5 éve leszünk együtt. Én azt nem akarom megvárni.. Amennyire szeretjük egymást, sokkal hamarabb számítottam volna erre…

tegnap 11:34
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
33%
Nem fog eljegyezni. Csak kamuzik. Uh szakits vele...
tegnap 11:41
 2/40 anonim ***** válasza:
54%
Én életem szerelmet hagytam ott emiatt, de inkabb ez, minthogy soha ne menjek férjhez. Most ferjnél vagyok, néha hiányzik, de jobb így. Ő sosem vett volna el...csak kamuzott
tegnap 11:42
 3/40 anonim ***** válasza:
46%
Te jó istenem gyere le, ennyi szánalmasan vergődő nőt komolyan mondom, képes egy gyűrű miatt elhagyni valakit meg itt agonizálni azon hogy 3 év után még nem húzták az ujjára mert nem tud várni. Nőként szégyellem magamat az ilyen felszínes társaim miatt, szerencsétlen pasik. Mintha a 20. században élnénk amikor ez volt az egyetlen életcélja az embereknek és enélkül ki voltak nézve, nevetséges.
tegnap 11:48
 4/40 anonim ***** válasza:
74%

Ez csak egy tipp: Szerintem túl fiatalnak tart téged a házassághoz jelenleg, nem az ő 33 évével van a probléma. Egy 24 évesnek én is azt mondanám, hogy a karrieredre koncentrálj elsősorban, pasik jönnek-mennek még bőven.

Amúgy az eljegyzés csak 1 dolog a sok közül, mennyire vagytok felkészülve egy házasságra, ha nem az érzelmi dolgokat nézzük? Munka, pénzügyi háttér, otthon?

Ha kérdezed tőle, akkor mit válaszol? Mi az akadály számára a továbblépéshez?

Ha úgy érzed, hogy számodra sok 2 év, akkor jelezd neki. Ha nagyon nem, akkor meg lehet érdemes új kapcsolat után nézni, mert lehet tényleg csak hiteget téged.

tegnap 11:53
 5/40 anonim ***** válasza:
87%

"2 hónapja mondta hogy 2 éven belül el akar jegyezni, de addigra 5 éve leszünk együtt. Én azt nem akarom megvárni.."

Akkor szakíts. Vagy kérd meg te az ő kezét.

tegnap 12:00
 6/40 anonim ***** válasza:
81%
Mi lesz 2 év múlva, ami miatt eljegyez?
tegnap 12:01
 7/40 anonim ***** válasza:
47%

"Én azt nem akarom megvárni.. Amennyire szeretjük egymást, sokkal hamarabb számítottam volna erre…"

Marhára szereted ha csak egy gyűrűt látsz benne és persze a bikát majd aki felcsinál. 25 éves éretlen HP vagy és nem fog téged eljegyezni 3 nyomorult év miatt. De nem fog soha ha sokat erőszakoskodsz vele!

Vagy elvesz, fel is csinál és majd otthagy más nőért hiszen többet ér neked a gyűrű mint a kapcsolat.

tegnap 12:10
 8/40 anonim ***** válasza:
63%
2 éven belül? Mire vár? Hát adj neki ultimátumot. Ha szerinted ez így nem jó, mert haladni akarsz az életedben, akkor vagy elvesz idén, vagy keresel mást. 33 évesen tényleg tudnia kellene, hogy téged akar vagy csak időt tölt veled. Együtt laktok?
tegnap 12:21
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Csak harom eve vagytok egyutt, az meg nem olyan sok. Arrol nem eset szo, hogy egyutt laktok mar ? Vannak kozos tervek, amiken egyutt dolgoztok? 2 ev mulva is csak 27 eves leszel.
tegnap 12:22
 10/40 anonim ***** válasza:
41%

"Régebben volt szó eljegyzésről, közös jövőről...És 33 évesen ennyi idő után szerintem beszélnie kellene a jövőről eljegyzésről. 2 hónapja mondta hogy 2 éven belül el akar jegyezni, de addigra 5 éve leszünk együtt. Én azt nem akarom megvárni.."

Fogd meg magad és szakíts, keress más férfit aki feleségül vesz 1 év után aztán szenvedj mert eldobtad magadtól a szerelmet mert te 5 évet nem voltál hajlandó várni.

Tényleg egy buta kislány vagy aki azt hiszi, hogy az eljegyzéssel, esküvővel örökre megtartja maga mellett a férfit. Holott 5 gyerek mellől lelépnek, elválnak nők is és nemcsak férfiak.

32 évesen, sőt még 42 évesen sem késik le semmiről a férfi, te meg végképp amikor csak 24 éves vagy. Hiába akarod mutogatni a Frászbukon, hogy milyen jó pasit fogtál magadnak akkor se fog eljegyezni hamarább mint 5 év, vagy még előtte kidob téged a kukába ahová való vagy.

tegnap 12:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!