Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem beszél a párom 3 év után közös jövőről, eljegyzésről?
Ez csak egy tipp: Szerintem túl fiatalnak tart téged a házassághoz jelenleg, nem az ő 33 évével van a probléma. Egy 24 évesnek én is azt mondanám, hogy a karrieredre koncentrálj elsősorban, pasik jönnek-mennek még bőven.
Amúgy az eljegyzés csak 1 dolog a sok közül, mennyire vagytok felkészülve egy házasságra, ha nem az érzelmi dolgokat nézzük? Munka, pénzügyi háttér, otthon?
Ha kérdezed tőle, akkor mit válaszol? Mi az akadály számára a továbblépéshez?
Ha úgy érzed, hogy számodra sok 2 év, akkor jelezd neki. Ha nagyon nem, akkor meg lehet érdemes új kapcsolat után nézni, mert lehet tényleg csak hiteget téged.
"2 hónapja mondta hogy 2 éven belül el akar jegyezni, de addigra 5 éve leszünk együtt. Én azt nem akarom megvárni.."
Akkor szakíts. Vagy kérd meg te az ő kezét.
"Én azt nem akarom megvárni.. Amennyire szeretjük egymást, sokkal hamarabb számítottam volna erre…"
Marhára szereted ha csak egy gyűrűt látsz benne és persze a bikát majd aki felcsinál. 25 éves éretlen HP vagy és nem fog téged eljegyezni 3 nyomorult év miatt. De nem fog soha ha sokat erőszakoskodsz vele!
Vagy elvesz, fel is csinál és majd otthagy más nőért hiszen többet ér neked a gyűrű mint a kapcsolat.
"Régebben volt szó eljegyzésről, közös jövőről...És 33 évesen ennyi idő után szerintem beszélnie kellene a jövőről eljegyzésről. 2 hónapja mondta hogy 2 éven belül el akar jegyezni, de addigra 5 éve leszünk együtt. Én azt nem akarom megvárni.."
Fogd meg magad és szakíts, keress más férfit aki feleségül vesz 1 év után aztán szenvedj mert eldobtad magadtól a szerelmet mert te 5 évet nem voltál hajlandó várni.
Tényleg egy buta kislány vagy aki azt hiszi, hogy az eljegyzéssel, esküvővel örökre megtartja maga mellett a férfit. Holott 5 gyerek mellől lelépnek, elválnak nők is és nemcsak férfiak.
32 évesen, sőt még 42 évesen sem késik le semmiről a férfi, te meg végképp amikor csak 24 éves vagy. Hiába akarod mutogatni a Frászbukon, hogy milyen jó pasit fogtál magadnak akkor se fog eljegyezni hamarább mint 5 év, vagy még előtte kidob téged a kukába ahová való vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!