Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem beszél a párom 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SzabinaKovacs927 kérdése:

Miért nem beszél a párom 3 év után közös jövőről, eljegyzésről?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal, én 3 hónap múlva leszek 25 eves, o meg 33. Az elejétől fogva egymásra találtunk, nagyon nagyon szeretjük egymást. Régebben volt szó eljegyzésről, közös jövőről. De egy ideje semmi. Max ha én hozom fel. És 33 évesen ennyi idő után szerintem beszélnie kellene a jövőről eljegyzésről. 2 hónapja mondta hogy 2 éven belül el akar jegyezni, de addigra 5 éve leszünk együtt. Én azt nem akarom megvárni.. Amennyire szeretjük egymást, sokkal hamarabb számítottam volna erre…

jan. 26. 11:34
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
82%

Én ezt a nem fontos a házasság dolgot csak addig fogadom el, hogy neki éppen nem fontos, de ha a szerelmének igen, akkor elveszi. Ha bármi kifogással jön, akkor két dolog lehetséges és erre pedig két megoldás.

1. Nem szeret téged, tudja, hogy úgyis szakítotok egyszer. Ki kell dobni.

2. Szeret, veled akarja leélni az életét, de traumatizált, mert a szülei is elváltak és azt hiszi, hogy azért ment tönkre a kapcsolat, mert összeházasodtak, így fél, hogy veled is vége lesz, csak mert van papírotok róla. Ki kell dobni.

Egyéb kérdés?

jan. 28. 14:38
 42/46 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, azt írod, nagyon szeretitek egymást.

Hát szerintem itt egyedül te szereted őt nagyon, és a saját érzéseidet vetíted bele a párodba. Ő csak elvan veled. Ő sosem fog elvenni, nem akar közös gyereket, csak tologatja a határidőt, kifogást keres stb. Amíg lehet, használ téged, mert az ágyban és az asztalnál kiszolgálod.

jan. 29. 09:08
 43/46 anonim ***** válasza:
0%

Sose akartam férjhez menni, semmi szükségem sincs rá.

És nem, nem úgy emleget a párom, hogy barátnőm, hanem "kedvesem, szerelmem, életem párja" Nekem ez jobban tetszik, mint hogy "az asszony". Erről ennyit.

Akik itt a házasság mellett érveltek, ledegradálva a nem házasulandókat, arra hivatkoztak, hogy nem akarják megszívni, pénz nélkül maradni.

De romantikus!

42 N és nagyon boldog szerelemben, menekülő útvonal tervek nélkül!

jan. 29. 17:15
 44/46 anonim ***** válasza:
Beszéltetek azóta, Kérdező?
jan. 30. 21:41
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem beszél róla, halogatja, tereli a témát, nem ad érdemi válaszokat stb stb, nos az is egy válasz, csak nem szeretnéd hallani, nagyon valószínű, hogy azért vár, mert egyáltalán nem biztos hogy veled akarja leélni az életét, és hogy hivatalosan összetartozzatok. Elvégre sokkal egyszerűbb simán szakítani, aztán kalap kabát, mint elválni, papírok, bíróság, tárgyalás stb stb.

Az én környezetemben minden olyan párnál akik ilyen 5-8-10 évig húzták ezt az egészet, végül a pasi dobbantott másért, és 1-2 év múlva gond nélkül elvette az új nőjét. Mikor beszélgettem velük, megkérdeztem, hogy miért nem akartak házasságot? akkor minek voltak ennyi éven át a sehová sem tartó kapcsolatban, miért vártak ennyi évet a szakítással? A válasz kb mindenhol ugyanaz volt. " Nem ő volt az igazi, nem volt más, nem akart egyedül maradni stb stb.

Szerintem aki a párjával akarja leélni az életét, az nem keres kifogásokat, és nem hagy menekülő utakat. Plusz, ha a párjának fontos a házasság, akkor nem fossa össze magát attól, hogy így is összetartozzanak.

De persze aki megelégszik a pasim csajom kapcsolattal, azzal sincs gond, ha ez mindkét félnek megfelel.

jan. 31. 02:00
 46/46 anonim ***** válasza:
75%
Valószínűleg azért, mert ő valójában úgy érzi nincs veled közös jövője.
jan. 31. 21:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!