Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem beszél a párom 3 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SzabinaKovacs927 kérdése:

Miért nem beszél a párom 3 év után közös jövőről, eljegyzésről?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal, én 3 hónap múlva leszek 25 eves, o meg 33. Az elejétől fogva egymásra találtunk, nagyon nagyon szeretjük egymást. Régebben volt szó eljegyzésről, közös jövőről. De egy ideje semmi. Max ha én hozom fel. És 33 évesen ennyi idő után szerintem beszélnie kellene a jövőről eljegyzésről. 2 hónapja mondta hogy 2 éven belül el akar jegyezni, de addigra 5 éve leszünk együtt. Én azt nem akarom megvárni.. Amennyire szeretjük egymást, sokkal hamarabb számítottam volna erre…

tegnapelőtt 11:34
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
57%
10-es, itt összesen annyi történt, hogy egyik házasodni szeretne, a másik nem. Felesleges emiatt behozni a közösségi médiát. A kérdező nem érzi jól magát így a kapcsolatban, hogy nem közösek a céljaik. Nem az a kérdés, miről késik le egy férfi, hanem az, hogy ennek a férfinak és nőnek van-e a jövője.
tegnapelőtt 12:30
 12/41 anonim ***** válasza:
39%

Azt írta a "nagyon okos" kérdező, hogy szeretik egymást, fasza a kapcsolat úgyhogy nem érthető sehogy se, hogy 24 évesen minek kell sietni az eljegyzéssel, vagy 25 évesen a házassággal. Csak az jut eszembe, hogy mindenáron meg akarja magának kaparintani - azt hiszi, hogy a papír és gyűrű garancia rá - és persze mutogatni akarja milyen jó pasi választotta őt ki a szociál medián. Felszínes és végtelenül buta.

Nem erőltetni kell rá, nem kérdezgetni kell mint valami riporter hanem ha türelmetlen szakítson a "nagy szerelmével" és menjen hozzá akár 1 éven belül más férfihoz ha egyszer neki az az élet célja.

tegnapelőtt 12:36
 13/41 anonim ***** válasza:
32%
11: és ezt ki a a felszínes ostoba, aki ezt egy jól működő kapcsolatban egy nyamvadt gyűrű miatt megkérdőjelezi?!
tegnapelőtt 12:36
 14/41 anonim ***** válasza:
53%
#13: Pacsi! 😊
tegnapelőtt 12:37
 15/41 anonim ***** válasza:
58%
Pacsi nektek, ha nem értitek, hogy a felnőtt kapcsolatok az elköteleződésről szólnak, nem az időrabló tengés-lengésről. Pacsi, hogy ne kerüljetek olyan nő közelébe, akinek raboljátok az idejét és a bizalmát. 11.
tegnapelőtt 12:50
 16/41 anonim ***** válasza:
49%

Csak halogat. Soha nem fog elvenni. Ha családot szeretnél, lépj le.

SOkszor láttam már a tieddel azonos sztorit. 5-10 évekig együtt, házasság minek. AZtán szakítás, és a pasi 2-3 év után házasodik mással.

tegnapelőtt 14:37
 17/41 anonim ***** válasza:
84%

13

Akinek tervei vannak. És könnyen lehet, nem is annyira működik jól az a kapcsolat, csak az egyik fél hiszi.

tegnapelőtt 14:38
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
"2 hónapja mondta hogy 2 éven belül el akar jegyezni, de addigra 5 éve leszünk együtt. Én azt nem akarom megvárni.." - Mondtad neki, hogy azt nem akarod megvárni? Tudja? Vagy azt gondolja, hogy minden OK köztetek, és minden jól halad? (Ha nem válaszoltál erre, akkor az ő tervei szerint, vagy annak alapján, amit mondott neked.)
tegnapelőtt 14:48
 19/41 anonim ***** válasza:
60%

Igen, ha különböznek a célok, akkor nem érdemes együtt maradni. Annak meg nincs sok értelme, hogy nyomaszd őt a leánykéréssel, ha ő nem akar, vagy később szeretne házasodni mint te.

Ha 2 éven belül szeretnél házasságot, akkor már most el kell kezdened célirányosan keresni valaki mást, akinek szintén a házasság a célja.

tegnapelőtt 14:53
 20/41 anonim ***** válasza:
52%

Egyebkent teged nem erdekel, hogy o mit szeretne?

Egyutt vagytok 3 eve, o megvarna ket evet, te nem. Akkor miert nem kottok kompromisszumot ? Legyen egy ev mulva eljegyzes. Ez egy koztes megoldas es ha akkor sem szeretne, akkor meg bocen van idod tovabb lepni.

tegnapelőtt 15:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!