Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tudnátok olyan helyeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lestat_626 kérdése:

Tudnátok olyan helyeket ajánlani Budapesten, ahol kb. 100.000 Ft-ért lehet venni 2 db (férfi és női) karikagyűrűt? Nem gagyira, de nem is a legdrágábbra gondoltam. Vagy ennek mi a reális ára?

Figyelt kérdés

ma 15:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Arany sajnos nem nagyon lesz ennyiért, maximum ha nagyon vékony (2-3 mm) de az nagyon vékony és sérülékeny. Ezüstöt lehet hogy találtok ennyiért. Az úristenházasodunk például alap gyűrűket egész jó áron ad. Mi csináltattuk külön, és a két gyűrű, az egyik 4mm a másik 6mm 250 körül volt.
ma 15:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ebből csak 1db arany karikagyűrűre jut. Sima arany, semmi minta se más. Az enyém 106ezer ft a férjemé 154ezer ft volt. Mérettől is függ.
ma 15:42
 3/17 anonim ***** válasza:
27%
Amúgy miért lett lepontozva a válaszom, ahol konkrét ajánlást is írtam?
ma 15:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le egyikőtök válaszát sem! Köszönöm a válaszokat!
ma 15:51
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

pl:

[link]

ma 16:08
 6/17 A kérdező kommentje:

Ez a gagyi kategória. :D

Ezüstre gondoltam, arany, fehérarany megfizethetetlen.

ma 16:18
 7/17 anonim ***** válasza:
52%
Ezüst szerintem simán kijön ennyiből. Bár mi már nagyon régen vettük, teljesen más árak voltak. Viszont bátran merem ajánlani az ezüst jegygyűrűket, a miénk 20 év után is szép.
ma 16:45
 8/17 anonim ***** válasza:

Néha az interneteken is vannak aranygyűrűk akciósan.

[link]

ma 16:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Arany, fehérarany legalább másfélszer, de inkább kétszer ennyi lenne, az ezüst viszont simán kijön a feléből, de még kevesebből is.

Nem vagyok budapesti, így konkrét ékszerüzletet nem tudok ajánlani, de érdemes körülnézni online is. Ha más nem, legalább az árakkal jobban képben lesztek és lehet azt is sikerül leszűkíteni, hogy mi tetszene.

ma 17:14
 10/17 anonim ***** válasza:
47%

De ezüstöt meg minek vennél? Azt már amúgy egy 10esért lehet venni használtan, értéktelen.Nem alkalmas egy életen át napi viseletre.Csúnyán elfeketedik, állandóan takarítani kell, hogy kinézzen valahogy.

Vegyetek 2000 Ft-ért 2 db rozsdamentes acél gyűrűt a temuról, vagy sheinről, aztán ne hordjátok, ha nem tetszik.Nem kötelező gyűrűt venni, ha anyagi gondolkkal küszködtök.

ma 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!