Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok olyan helyeket ajánlani Budapesten, ahol kb. 100.000 Ft-ért lehet venni 2 db (férfi és női) karikagyűrűt? Nem gagyira, de nem is a legdrágábbra gondoltam. Vagy ennek mi a reális ára?

Ez a gagyi kategória. :D
Ezüstre gondoltam, arany, fehérarany megfizethetetlen.

Néha az interneteken is vannak aranygyűrűk akciósan.

Arany, fehérarany legalább másfélszer, de inkább kétszer ennyi lenne, az ezüst viszont simán kijön a feléből, de még kevesebből is.
Nem vagyok budapesti, így konkrét ékszerüzletet nem tudok ajánlani, de érdemes körülnézni online is. Ha más nem, legalább az árakkal jobban képben lesztek és lehet azt is sikerül leszűkíteni, hogy mi tetszene.

De ezüstöt meg minek vennél? Azt már amúgy egy 10esért lehet venni használtan, értéktelen.Nem alkalmas egy életen át napi viseletre.Csúnyán elfeketedik, állandóan takarítani kell, hogy kinézzen valahogy.
Vegyetek 2000 Ft-ért 2 db rozsdamentes acél gyűrűt a temuról, vagy sheinről, aztán ne hordjátok, ha nem tetszik.Nem kötelező gyűrűt venni, ha anyagi gondolkkal küszködtök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!