Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 3 éve vagyunk együtt, egy éve élünk kettesben. Ő még iskolába jár,10 évvel fiatalabb nálam, de én szeretném eljegyezni. Reális terv ez, tekintve, hogy még csak 18 éves? 28/F
28 éves létedre eléggé éretlen vagy, sorolom, hogy miért:
1. mi döntsük el, hogy ez reális terv-e?
2. mi honnan tudhatjuk, hogy mennyire mély a ti kapcsolatotok és hogy mennyire komoly?
3. magánügy, miért tőlünk kérsz tanácsot? ha elakarod jegyezni, hát jegyezd el, te tudod, hogy mennyire szereted, mármint remélem, hogy tudod.
(Remélem diákmelózik és nem te tartod el őt 100%-ban.)
#1 teljesen megértem a kommented, igazad van. Egyébként nem én tartom el, iskola mellett dolgozik, a munkahelyemen ismertem meg, úgy alakult, hogy én voltam a főnöke amikor hozzánk jött diákmunkára.
#2, 15 volt, és igen, első látásra beleszerettem, és már akkor érettebb volt, mint némelyik 30 éves..
Ez szanalmas. 24 evesen egy 14 eves gyerekkel? A szulei megengedtek, hogy veled eljen 17 evesen? Romak vagytok?
Ugyis valas lesz a vege.
Ahogy akarod.
Dönts róla te, mert te már 28 vagy (és már ő is épp, hogy nagykorú.)
Arra azért figyelmeztetnélek, hogy sok embernek pont ennyi idősen nyílik ki a világ, és akar új tapasztalatokat szerezni. Remélem, azért veletek nem így lesz, de én többek között ezért is nem kezdenék tinivel.
21/L
Köztem és a férjem közt 11 év van, 18 voltam, amikor összejöttünk. 19 évesen kérte meg a kezem, 20 éves voltam az esküvőnkkor. Azóta eltelt 10 év, és soha, egyetlen percre sem bánta meg egyikőnk sem a kapcsolatunkat.
Hozzáteszem, én mindig is fiatalon szerettem volna feleséggé és anyává válni, szóval nálunk a korkülönbség csak annyiban téma, hogy ha valamilyen hivatalos helyen be kell mutatni a személyinket, akkor néha felnéz az ügyintéző és megjegyzi, hogy nem is látszik. :)
Ha közösek a vágyaitok és a jövőképetek, akkor felesleges várni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!