Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 3 éve vagyunk együtt, egy éve élünk kettesben. Ő még iskolába jár,10 évvel fiatalabb nálam, de én szeretném eljegyezni. Reális terv ez, tekintve, hogy még csak 18 éves? 28/F
Az eljegyzés annak a szándéka, hogy hamarosan szeretnétek összeházasodni. Tehát kb 1-2 éven belül feleségül veszed? Ha nem, akkor semmi értelme eljegyezni, csak bohóckodás az egész, teljesen komolytalan lenne. Ha érdeklődni fog a környezet arról, mikor házasodtok, és megmondjátok, hogy azt még nem tudjátok, vagy hogy majd 5-6-x év múlva, körbe fognak röhögni.
A lány fiatal korát, és a kapcsolatotok komolyságát nem kérdőjelezem meg, mert tisztában vagyok vele, hogy 18 évesen is lehet valaki érettebb az átlagnál, a kapcsolatotokba pedig nem látok bele, hogy mennyire komoly.
A kapcsolat komolysága szempontjából lényegtelen, hogy 3 éve együtt vagytok. Ez semmit nem jelent. A minősége a lényeg. Fentiek fényében azért gondold át a dolgot.
Erről miért vadidegeneket kérdezel?
Nem támadni akarlak, csak nem értem. A párod mit szólna ha eljegyeznéd?
Őszinte leszek, nekem 18 évesen baromira távol állt az, hogy menyasszony legyek, nem vágytam rá, hiába voltam már akkor is a párommal. Korainak éreztem volna, nem is akartam volna 19-20 évesen feleség lenni(gondolom el is vennéd utána).
Nem akartam sosem későn megházasodni, de legalább az egyetemet el akartam végezni előtte. Gimnazistaként az utolsó vágyam lett volna a lánykérés, még valószínű cikinek is éreztem volna.
De nem vagyunk egyformák, lehet a barátnőd másképpen gondolkozik.
Neked kell ismerni.
De tényleg vedd figyelembe, hogy csak 10 év a különbség, te sem vágytál volna erre szeritnem 18 évesen. Hiába érett meg minden, de 10 évvel csak többet éltél már és tapasztaltál.
Ne siettesd a dolgokat, csak mert már te abban a korban vagy. A barátnőd még nem.
Tényleg akkor csak, ha ő is szeretné már.
Én legalább azt megvárnám,hogy a sulit elvégezze.
Ti, mit akartok?
Semmi értelme itt érdeklődni.
Én, leírom, hogy 16 volt a lány, én 26, azonnal lepontoznak:))) Valószínű, olyanok, akik még nem éltek annyit, mint mi közösen a párommal:))
Vagy is, ne mások véleményével foglalkozzál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!