Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés előtti szakítás? - megvettük a közös házat. Párommal nagyon keveset tudtunk kettesben együtt lenni különélésünk okán. Hétköznap mondjuk olykor, ha meg tudtuk oldani este 9 után, illetve hetente/kéthetente hétvégén.
Na ezt a kérdést fogom belinkelni az összes nagyokosnak, akik összeköltözés nélkül ingatlant akarnak vásárolni.
Ezt komolyan gondoltátok????
Ez csakis a te hibád, ezt újra elb.asztad. Szuper a képzelőerőd is.
Na itt fel is tetted az i-re a pontot.
Fel kellett volna nőni, nem egy egoista sz.rnak lenni. Ez a te nagy bajod.
Nem látod, hogy viselkedsz, ezért maradsz te egyedül.
Szánalmas, hogy még mindig ide irkálsz, örülj, hogy nem írom ki a neved, pedig megérdemelnéd ezek után. Nagy színész vagy, belehazudsz a másik képébe. Lakjad csak egyedül a lakásod, ne is csodálkozz, ez szánalmas.
Ja, és még mindig egy érzelmi nulla vagy, hogy ennyi idősen idegeneknek irkálsz, mert te magad nem látod, mekkora bunkó tahó vagy.
Ilyenkor nem nagy a pofád, amikor valamit meg kell oldani? Kiírod ide pofa nélkül ezeknek az "embereknek"?
"kommunikációs problémáink,... más az értékrendünk, és túl feszültek vagyunk"
Ezek közül mi indokolta az összeköltözést?
Szerintem még épp jókor szállt ki a hajóból.
Adjátok el, ha már megvettétek, meg egymást is adjátok át másnak.
Köszönöm a válaszokat! A 3. és 4. pont alatti választ is köszönöm - azt tanítja, hogy milyen nem vagyok, és milyen ne legyek én soha. Nyugodtan kiírhatja a nevem, ha ismer (és akkor kiírhatja a sajátját is), bár úgy gondolom, hogy összekevert valakivel, és csak a saját belső feszültségeit vagy csalódottságát, illetve a gyerekkorában őt ért terheket ilyen módon tudja levezetni.
Egyébként tényleg úgy gondolom, hogy az kevés egy kapcsolathoz, ha két ember szereti egymást. Kell, hogy adottak legyenek a körülmények is. Nem a megoldást várom tőletek, csak kíváncsi voltam a véleményetekre. Továbbra is a szeretet mellett a kommunikációt tartom a legfontosabbnak...mi nem voltunk elég kitartóak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!