Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok olyan helyeket ajánlani Budapesten, ahol kb. 100.000 Ft-ért lehet venni 2 db (férfi és női) karikagyűrűt? Nem gagyira, de nem is a legdrágábbra gondoltam. Vagy ennek mi a reális ára?

#8 Mondjuk ilyen kis vékony fisz-f*sz gyűrűt a zaciban is lehet venni 20-30 ezer Ft-ért.Az is arany.
A gond ott kezdődik, ha egy 5 grammos férfi gyűrűt akarnak, annak a zaciban is 100-120 körül van az ára.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! :)
Nézelődünk interneten, meg majd bemegyünk Pestre is és a plázában körül nézünk.
Nem küzdünk anyagi gondokkal, csupán mindketten úgy érezzük, hogy nem akarunk sokat költeni egy gyűrűre, mert nem ez a lényeg. :)
Esküvő is 2 tanús, kis esküvő lesz.

"Nem küzdünk anyagi gondokkal, csupán mindketten úgy érezzük, hogy nem akarunk sokat költeni egy gyűrűre, mert nem ez a lényeg. :)"
Ja. Hát akár 1-2 milla is lehet egy jegygyűrű. A drága és a "100-ból oldjuk meg 2 gyűrűt óccsón" között azért van különbség. Szerintem ennyire azért ne legyetek már zsugoriak...
Az ezüst szét fog menni elég hamar, kopik, feketedik, nem véletlenül olcsó, nem arra találták ki hogy minden nap bírja a strapát.

#12 Nem fogjátok megbánni ezt a 2 tanús esküvőt meg a spórolós gyűrűs ügyet? Siettek ezzel az esküvővel?
Nem okoskodni akarok. A gyűrű sok éven át szolgálni fog nektek. Eleinte a munkatársak , rokonok, barátok nézegetni is fogják. Na de ti tudjátok.
Saját tapasztalatot írok le. 1 esküvőmön, mindenen spóroltunk, ruha, étterem, gyűrű, virág. Nagyon megbántam. Nem voltam aznap boldog.
Nem szeretek a figyelem központjában lenni, nekem az esküvő nem ezt a részét jelenti, hanem a komoly elkötelezódést a másik mellett. Az ehhez kapcsolódó formaságokat nyűgként élem meg, nem vágyom nagy lakodalomra.
Úgyhogy úgy gondolom, hogy nem fogom megbánni.

15
De ettől függetlenül szerintem a jegygyűrűn tényleg ne legyetek spúrak. Azt fogjátok nézni a kezeteken minden nap. Főzés, mosás, takarítás, munka, fürdés... Az ezüst nem fogja bírni.
Ha más nem, akkor gondoljatok rá befektetésnek is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!