Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Furcsa lenne gyűrű nélkül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa lenne gyűrű nélkül megkérni a barátnőm kezét?

Figyelt kérdés

Igazából tudom róla, hogy nem hord soha semmilyen gyűrűt, kényelmetlen neki, utál gyűrűt viselni. Arra gondoltam, hogy ha megkérem a kezét, akkor inkább egy karkötővel tenném, csak nem tudom, hogy ez furcsa-e.

Viszont nem akarok rákérdezni, hogy mit gondol, mert tudom, hogy meg szeretne lepődni, tehát, ha rákérdezek, akkor számítani fog arra az összes kicsit is megfelelő pillanatban, hogy na majd pont akkor megkérem a kezét.

tegnap 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Furcsa, sőt illetlen. Az eljegyzés szimbóluma a gyűrű amit felhúzol az ujjára. Aztán, ha ő nem hordja az ugyanolyan bunkóság mint nen gyűrűvel megkérni a kezét.
tegnap 18:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyat nem tudsz, hogy mondjuk valami barátnőjénél vagy lánytesójánál óvatosan kipuhatolod? Bár ez is fura, ha ők fogják tudni hamarabb...

Nehéz ügy, de szerintem mégis jó, ha van gyűrű. Hordhatja esetleg láncon a nyakában, akár vehetsz egy ilyet mellé.

tegnap 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott eszembe, hogy vehetnél hozzá illő láncot, amin hordhatja.
tegnap 18:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Azért eljegyzéskor azok is gyűrűt várnak, akik alapból nem szoktak gyűrűket hordani. Ez nem az ékszerhordásról szól. N
tegnap 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképp beszéld meg a pároddal, nincs ebben semmi furcsa, a legtöbb pár beszél erről, mielőtt konkrétan megtörténik. És nagyon helyesen, mert ez egy fontos gyűjtés. Én se hordtam egy gyűrűt sem, de mondtam hogy majd az eljegyzésit szeretném hordani kizárólag. De lehet ő tényleg nem fogja hordani, akkor meg fölösleges költeni rá, hogy üljön a fiókban.
tegnap 20:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél neki karkötőt.
tegnap 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!