Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom azzal, hogy csalódott vagyok amiatt, hogy ezek a dolgok nem mostanában lesznek, vagy velem van a gond?
Amikor összejöttünk a párommal, akkor szó esett az eljegyzésről, esküvőről, gyermekvállalásról.
Mondta, hogy 2 év körül teljesen rendben van az eljegyzés, baba.
Azóta többször beszélgettünk az eljegyzésről, és nekem úgy tűnt, hogy mostanában lesz. Említettem neki a babát is, mondta nem szeretne idős lenne mikor a gyerek 18 éves lesz. Vásároltunk is már néhány ruhát, karácsonyra is kaptam egy aranyos baba ruhát. Mikor említem neki karácsony után, hogy jövőre azaz most már idén, próbálkozunk e, akkor azt mondta hogy még nem. Majd az eljegyzés, amiről azt gondoltam idén lesz, az is kiderült, hogy idén még nem szeretné. Csalódott vagyok, mert szeretnék már babát is, és az eljegyzésről is azt gondoltam, hogy idén lesz.
Ha így halogatja, abból nem lesz semmi.
Jogos, hogy csalódott vagy, inkább be tervezz vele.
"Vásároltunk is már néhány ruhát, karácsonyra is kaptam egy aranyos baba ruhát"
Ez csak szerintem beteg kicsit?
#4 ugyanez jutott eszembe, ez nagyon beteg dolog.
Kérdező! Nem lehet, hogy azért húzta be a kéziféket a párod, mert ennyire erőlteted?
1. Fú, ezt tényleg beteg, hogy még tervben sincs gyerek, de már ruhácskát vesztek, ill. kaptok ajándékba? A helyében én felvenném a nyúlcipőt, ha ennyire megfojtanának azzal, hogy kb semmi beleszólásom a saját jövőmbe, mert "eleve elrendeltetett" alapon kezelik, ha tetszik, hanem.
2. Leültél vele beszélni, hogy mi alapján kérdezed a terveit, és ő mi alapján mondja, hogy majd? Mikor majd, mire vártok, mi az, amit még el kell érni a továbblépéshez? Ha ezekre nem válaszol valami ép elmével felfogható, kézzel fogható konkrétumot (pl. mert nincs lakhatási kérdés tisztázva még, nincs pénz, egyelőre nem nélkülözhető a jövedelmed java, stb. ), akkor kénytelen leszel levonni a következtetést, hogy nem gondolja komolyan a dolgot, nem biztos önmagában vagy a kapcsolatotokban, vagy csak szimplán abban, hogy tényleg ezt akarja-e az élettől. Joga van meggondolni magát, csak ahhoz nincs joga, hogy közben sunyi módon mást meg szédítsen, és minden egyes évvel csökkentse az esélyét arra, amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!