Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek túlreagálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálom azzal, hogy csalódott vagyok amiatt, hogy ezek a dolgok nem mostanában lesznek, vagy velem van a gond?

Figyelt kérdés

Amikor összejöttünk a párommal, akkor szó esett az eljegyzésről, esküvőről, gyermekvállalásról.

Mondta, hogy 2 év körül teljesen rendben van az eljegyzés, baba.

Azóta többször beszélgettünk az eljegyzésről, és nekem úgy tűnt, hogy mostanában lesz. Említettem neki a babát is, mondta nem szeretne idős lenne mikor a gyerek 18 éves lesz. Vásároltunk is már néhány ruhát, karácsonyra is kaptam egy aranyos baba ruhát. Mikor említem neki karácsony után, hogy jövőre azaz most már idén, próbálkozunk e, akkor azt mondta hogy még nem. Majd az eljegyzés, amiről azt gondoltam idén lesz, az is kiderült, hogy idén még nem szeretné. Csalódott vagyok, mert szeretnék már babát is, és az eljegyzésről is azt gondoltam, hogy idén lesz.

ma 10:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
83%

Ha így halogatja, abból nem lesz semmi.

Jogos, hogy csalódott vagy, inkább be tervezz vele.

ma 10:52
 2/26 anonim ***** válasza:
91%
Ha ilyen szinten halogatja, akkor valószínűleg nem akar veled tervezni, csak míg nincs meg az utódod, akivel egyből családosdit játszana, nem szakít.
ma 11:01
 3/26 anonim ***** válasza:
96%
Én eleve azt sem értem, minek vesztek babaruhát, ha még nem is próbálkoztok? Én csak akkor vennék ilyesmiket, ha már megfogant és tudom a nemét. Sajnos az az igazság, ha talál nálad jobbat lelép, ha nem veled marad, de nem fog elvenni, hülyit és kész.
ma 11:07
 4/26 anonim ***** válasza:
97%

"Vásároltunk is már néhány ruhát, karácsonyra is kaptam egy aranyos baba ruhát"

Ez csak szerintem beteg kicsit?

ma 11:09
 5/26 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező letud téged üres ígéretekkel és hamis tettekkel mint a babaruhavásárlás. Ne hagyd magad tovább átvágni, szakíts!
ma 11:11
 6/26 anonim ***** válasza:
88%
Ha párodon múlik, nem lesz se eljegyzés, se baba. Csak halogat, néha odadob neked valami kis gesztust (ajándék babaruhák), hogy maradj csendben, de ugyanúgy nem mozdul előre a dolog, mert ő nem szeretné. Csak az idődet pocsékolod mellette, mert ő láthatóan nem tervez veled hosszútávon. Úgy biztos nem, ahogy te szeretnéd.
ma 11:24
 7/26 anonim ***** válasza:
94%

#4 ugyanez jutott eszembe, ez nagyon beteg dolog.

Kérdező! Nem lehet, hogy azért húzta be a kéziféket a párod, mert ennyire erőlteted?

ma 11:27
 8/26 anonim ***** válasza:
83%
Én is azt mondom, keress mást.
ma 11:28
 9/26 anonim ***** válasza:
88%
Én nem kértem, hogy legyen gyerek vagy eljegyzés, csupán, hogy költözzön hozzám az exem. Öt éven át mindig volt valami kifogása, pedig saját lakásom volt, ő meg az anyjával élt másfél szobában. Nem mondom, hogy veled is ez van, de ülj le vele beszélni, hogy az elején teljesen másról volt szó és inkább legyen őszinte, mint hogy még évekig hitegessen.
ma 11:33
 10/26 anonim ***** válasza:
84%

1. Fú, ezt tényleg beteg, hogy még tervben sincs gyerek, de már ruhácskát vesztek, ill. kaptok ajándékba? A helyében én felvenném a nyúlcipőt, ha ennyire megfojtanának azzal, hogy kb semmi beleszólásom a saját jövőmbe, mert "eleve elrendeltetett" alapon kezelik, ha tetszik, hanem.

2. Leültél vele beszélni, hogy mi alapján kérdezed a terveit, és ő mi alapján mondja, hogy majd? Mikor majd, mire vártok, mi az, amit még el kell érni a továbblépéshez? Ha ezekre nem válaszol valami ép elmével felfogható, kézzel fogható konkrétumot (pl. mert nincs lakhatási kérdés tisztázva még, nincs pénz, egyelőre nem nélkülözhető a jövedelmed java, stb. ), akkor kénytelen leszel levonni a következtetést, hogy nem gondolja komolyan a dolgot, nem biztos önmagában vagy a kapcsolatotokban, vagy csak szimplán abban, hogy tényleg ezt akarja-e az élettől. Joga van meggondolni magát, csak ahhoz nincs joga, hogy közben sunyi módon mást meg szédítsen, és minden egyes évvel csökkentse az esélyét arra, amit szeretne.

ma 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!