Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek túlreagálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálom azzal, hogy csalódott vagyok amiatt, hogy ezek a dolgok nem mostanában lesznek, vagy velem van a gond?

Figyelt kérdés

Amikor összejöttünk a párommal, akkor szó esett az eljegyzésről, esküvőről, gyermekvállalásról.

Mondta, hogy 2 év körül teljesen rendben van az eljegyzés, baba.

Azóta többször beszélgettünk az eljegyzésről, és nekem úgy tűnt, hogy mostanában lesz. Említettem neki a babát is, mondta nem szeretne idős lenne mikor a gyerek 18 éves lesz. Vásároltunk is már néhány ruhát, karácsonyra is kaptam egy aranyos baba ruhát. Mikor említem neki karácsony után, hogy jövőre azaz most már idén, próbálkozunk e, akkor azt mondta hogy még nem. Majd az eljegyzés, amiről azt gondoltam idén lesz, az is kiderült, hogy idén még nem szeretné. Csalódott vagyok, mert szeretnék már babát is, és az eljegyzésről is azt gondoltam, hogy idén lesz.

ma 10:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező azt se írtad le mióta vagytok együtt. De ha 2 éve akkor minek baba és eljegyzés? Persze, hogy nem akar amikor még korai. Ráadásul nem hagyod békén és a nyomás alatt mást nem tud csinálni mint remélni, hogy bezárod a szádat a baba ruházattal. Amúgy tényleg teljesen zizi baba ruhát venni amikor még meg sem kérte a kezed. Normális vagy?
ma 11:41
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
Hány évesek vagytok? Mert ha pl. 23 akkor nem kéne siettetni a dolgokat, de ha mondjuk 31 (bár ezt kötve hiszem), akkor én leülnék őszintén beszélgetni arról, ki-mit szeretne a jövőben. Ha csak a mellébeszélés lenne, én nem pazarolnám tovább az időm.
ma 11:49
 13/29 anonim ***** válasza:
83%

Az előző kapcsolatban éveket vártam, voltak reális indokok arra, hogy éppen miért várjunk. Aztán kiderült, hogy kivárt, megváltozok-e vagy talál egy megfelelőbbet nálam. Nem változtam, szakítottunk, majd 3 hónap múlva talált egy lányt, eljegyezte, egy éven belül babáztak.

Én amikor találkoztam a férjemmel, ő rögtön tudta, hogy nem akar válogatni mellettem, másfél évvel később már a babát terveztük (és jött is). Neki nem volt kifogása, hanem az akadályokat együtt dolgoztuk le. Ez férfi, ilyet keress.

ma 11:50
 14/29 anonim ***** válasza:
65%

Hány évesek vagytok? Minden alap megvan a gyerekvállaláshoz? Nem, nem a cuki ruhácska, hanem a biztos lakhatás, 2 biztos állás, anyagi helyzet stb. Ha ezek nincsenek meg akkor érthető, hogy még várni akar.

Én se értem, minek vesztek babaruhát, ha még nincs útban a baba? Lehet egyből összejön, lehet évekig vártok rá. Addig pakolászod meg kerülgeted? A terhesség alatt bőven van elég idő mindent megvenni. Hova rohantok ezzel? Elsőnek az alapok legyenek meg (ha még nincs), aztán eljegyzés, azután a baba.

ma 11:56
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Legalább együttéltek már? Mert ha még azt sem, lehet, te vagy erre a témára ráfeszülve! Egyébként tényleg igaz, amelyik férfi téged akar, az tesz konkrét lépéseket magától, nem azért, mert rágod a fülét, hogy mikor történik már valami!
ma 12:10
 16/29 anonim ***** válasza:
Több dolog lehet. Lehet, hogy szeretné még élni, kettesben lenni, utazni, ilyesmi. Másik, hogy magát nem tartja elég jónak, pl. többet kéne keressen, hogy otthon maradj, vagy szeretne spórolni még az esküvőre. Harmadik pedig ha te nem vagy elég jó. Tipikus első kérdés, hogy milyen szex...
ma 12:11
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

15#

100% a kérdező mániákus, minél előbb le akarja tudni az eljegyzést, babát, házasságot. Okkal nem írta le legalább ő hány éves és mióta alkotnak egy párt.

ma 12:12
 18/29 anonim ***** válasza:
53%
Ha csalódott vagy, nem vagy boldog. Ez így nem mehet sokáig!
ma 12:16
 19/29 anonim ***** válasza:
24%
Megmondta nem szeretne, mert 18 éves korára már nagyon öreg lenne.Mi nem volt egyértelmű??
ma 12:27
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?? Mióta ismeritek egymást? Milyen a kapcsolatotok MOST? Jól fizető állása van mindkettőtöknek, amit szerettek? Mit mondott, miért változott meg a véleménye?? Te erre ki tudtad fejezni agresszió nélkül a csalódottságodat?? Tudtok rendesen kommunikálni, érted a döntéseinek az okát vagy csak fantáziálgatsz össze vissza? Minek veszel gyerekruhát gyerek nélkül? Meg kellene válaszolnod minimum magadnak ezeket a kérdéseket.
ma 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!