Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálom azzal, hogy csalódott vagyok amiatt, hogy ezek a dolgok nem mostanában lesznek, vagy velem van a gond?
Amikor összejöttünk a párommal, akkor szó esett az eljegyzésről, esküvőről, gyermekvállalásról.
Mondta, hogy 2 év körül teljesen rendben van az eljegyzés, baba.
Azóta többször beszélgettünk az eljegyzésről, és nekem úgy tűnt, hogy mostanában lesz. Említettem neki a babát is, mondta nem szeretne idős lenne mikor a gyerek 18 éves lesz. Vásároltunk is már néhány ruhát, karácsonyra is kaptam egy aranyos baba ruhát. Mikor említem neki karácsony után, hogy jövőre azaz most már idén, próbálkozunk e, akkor azt mondta hogy még nem. Majd az eljegyzés, amiről azt gondoltam idén lesz, az is kiderült, hogy idén még nem szeretné. Csalódott vagyok, mert szeretnék már babát is, és az eljegyzésről is azt gondoltam, hogy idén lesz.
Az előző kapcsolatban éveket vártam, voltak reális indokok arra, hogy éppen miért várjunk. Aztán kiderült, hogy kivárt, megváltozok-e vagy talál egy megfelelőbbet nálam. Nem változtam, szakítottunk, majd 3 hónap múlva talált egy lányt, eljegyezte, egy éven belül babáztak.
Én amikor találkoztam a férjemmel, ő rögtön tudta, hogy nem akar válogatni mellettem, másfél évvel később már a babát terveztük (és jött is). Neki nem volt kifogása, hanem az akadályokat együtt dolgoztuk le. Ez férfi, ilyet keress.
Hány évesek vagytok? Minden alap megvan a gyerekvállaláshoz? Nem, nem a cuki ruhácska, hanem a biztos lakhatás, 2 biztos állás, anyagi helyzet stb. Ha ezek nincsenek meg akkor érthető, hogy még várni akar.
Én se értem, minek vesztek babaruhát, ha még nincs útban a baba? Lehet egyből összejön, lehet évekig vártok rá. Addig pakolászod meg kerülgeted? A terhesség alatt bőven van elég idő mindent megvenni. Hova rohantok ezzel? Elsőnek az alapok legyenek meg (ha még nincs), aztán eljegyzés, azután a baba.
15#
100% a kérdező mániákus, minél előbb le akarja tudni az eljegyzést, babát, házasságot. Okkal nem írta le legalább ő hány éves és mióta alkotnak egy párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!