Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek túlreagálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálom azzal, hogy csalódott vagyok amiatt, hogy ezek a dolgok nem mostanában lesznek, vagy velem van a gond?

Figyelt kérdés

Amikor összejöttünk a párommal, akkor szó esett az eljegyzésről, esküvőről, gyermekvállalásról.

Mondta, hogy 2 év körül teljesen rendben van az eljegyzés, baba.

Azóta többször beszélgettünk az eljegyzésről, és nekem úgy tűnt, hogy mostanában lesz. Említettem neki a babát is, mondta nem szeretne idős lenne mikor a gyerek 18 éves lesz. Vásároltunk is már néhány ruhát, karácsonyra is kaptam egy aranyos baba ruhát. Mikor említem neki karácsony után, hogy jövőre azaz most már idén, próbálkozunk e, akkor azt mondta hogy még nem. Majd az eljegyzés, amiről azt gondoltam idén lesz, az is kiderült, hogy idén még nem szeretné. Csalódott vagyok, mert szeretnék már babát is, és az eljegyzésről is azt gondoltam, hogy idén lesz.

ma 10:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
64%

19

Úgy tűnik, számodra nem volt egyértelmű, amit a kérdező leírt ezzel kapcsolatban.

ma 12:31
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Miért szeretnél ilyen görcsösen eljegyzést és gyereket?

Igazán vágysz rá vagy csak társadalmi megfelelés miatt és azért, hogy bizonygasd a külvilágnak, hogy hoztad a normát? Ne válaszolj, csak ülj le és mélyen gondold végig ezeket, hogy te valóban vágysz-e erre és alkalmasnak tartod-e magad és a párod arra, hogy szülők legyetek? Készen áll a kapcsolatotok, hogy családot alapítsatok? Van megfelelő háttér és nem fog gondot okozni, hogy te kiesel a munkából és a párodnak kell egyedül fenntartania a családot? A jelenlegi költségeket/kiadásokat számításba vettétek? Albérletben laktok vagy saját ingatlanban?

Végtelenségig lehetne még sorolni a kérdéseket, de fontos, hogy ne csak az igényeidet/vágyaidat kergesd, hanem arra is felkészülj, hogy azok, amikre vágysz, nagyon költségesek. Gondolom, eljegyzés után esküvőt is szeretnél.

Ha a párod még nem biztos abban, hogy gyereket szeretne, akkor semmiképpen ne erőltesd, mert annak az lesz a vége, hogy egyszer csak gyerekkel együtt fogsz egyedül maradni!

ma 12:36
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, jó volna, ha válaszolnál a válaszolók által feltett kérdésekre!
ma 12:37
 24/29 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem érthető, hogy csalódott vagy, hiszen megbeszéltetek valamit, amiből kihátrál.

Miért nem akar 2 év multán eljegyzést, gyereket? Kapsz olyan érvelést, amivel egyet tudsz érteni, avagy nem jó a kapcsolat és nem vagytok biztosak a közös jövőben?

ma 12:51
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem ezt a gyűrűn görcsölést, ne fellángolásból 2 év után vegyenek feleségül, hanem megfontoltan, minimum 1 év együttélés után. Láttam már elhamarkodottan házasodott párokat, mára már egyedülálló anyák és hétvégi apukák ezek az emberek. Hidd el a kapcsolat minősége és milyensége nem gyűrű függvénye.
ma 13:09
 26/29 anonim ***** válasza:
75%
A legtöbb nő (írom ezt nőként) sajnos az első férfival gyereket vállal, aki egy kicsi kis hajlandóságot mutat erre.
ma 13:17
 27/29 anonim ***** válasza:

Ezen mi nem volt az egyértelmű?

"Említettem neki a babát is, mondta nem szeretne idős lenne mikor a gyerek 18 éves lesz."

Kérdező, talán nem öreg kandúrral kellene tervezgetni.

ma 14:25
 28/29 anonim ***** válasza:
49%

21

"Említettem neki a babát is, mondta nem szeretne idős lenne mikor a gyerek 18 éves lesz."

Szerintem csak elírta a kérdező, és valószínűleg azt akarta írni, hogy a párja nem szeretne idős LENNI, mikor a gyerek 18 éves lesz.

Legalábbis az egész szövegkörnyezetből az jön le számomra, hogy a párja azt mondta / ígérte, hogy tervez vele családot alapítani, és nem túl későn, amikor már idős lenne hozzá.

"Mondta, hogy 2 év körül teljesen rendben van az eljegyzés, baba."

"Mikor említem neki karácsony után, hogy jövőre azaz most már idén, próbálkozunk-e, akkor azt mondta hogy még nem. ( MÉG nem)

Se ezek, se a közös babaruha vásárlás, illetve ajándékozás nem arra utal szerintem, hogy ne akarna gyereket, mert már túl idősnek érezné magát ehhez. (Függetlenül attól, hogy nyilván nem az elegendő babaruha lesz a megoldás kulcsa, hanem az, hogy őszintén tisztázzák, hogy ki mit gondol erről a kéréséről, és kinek mi a jövőképe ilyen téren.)

ma 14:36
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem lett az elírva, csak a vén kani hitegeti, hogy még tudja dugni egy ideig.

Amúgy meg, ha értelmes válaszokat akar, akkor alap, hogy figyel a fogalmazásra!!!Legalább ebben legyen már igényes, ha pasas választásban annyira nem is.

ma 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!