Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésnél be kell tartani a hagyományt, és egy férfinek le kell térdelnie a nő előtt, amikor megkéri a kezét?
Búvárkodás közben a víz alatt elég nehéz letérdelni, de még a kérdést is feltenni... Szóval nem, nem kötelező. Inkább helyzettől függ.
Amúgy nem vicc, van aki így kérte meg a barátnője kezét.
Semmit sem kell, csak a feleken múlik, hogy mire vágynak. Ez a hagyományos módja, de ez közel sem jelenti azt, hogy ez a kötelező vagy egyetlen változata a dolognak.
Az én kezemet például úgy kérte meg a párom (idén szeptemberben), hogy egy mezőn feküdtünk az éjszaka közepén (csillagnézésre mentünk ki), majd magára húzott és úgy kérdezte meg. Gyakorlatilag rajta feküdtem, amikor igent mondtam (ami nem baj, mert rögtön meg tudtam csókolni :D).
Ez kedves történet. 😊
Ezt kifejthetnéd részletesebben.
Valaki ettől.kevesebbnek érzi magát meg különféle komplexusok is tásulnak egyeseknek ahhoz ha vkit térdre ereszkedve kérnek meg.
Igy értettem ha vki ennyitől görcsöl akkor nem kell.
Nem “kell”.
Párom nem térdelt le pl, nem is igényeltem.
Nem ez a lényeg. Nálunk letérdelés volt, de teljesen hétköznapi szituban, otthon, kajamelegítés előtt történt:-) Mi előre meg is beszéltük, hogy összeházasodunk, gyűrűt is együtt választottunk. Biztos valakinél kiverné a biztosítékot, ha a párja nem exkluzív helyen, különleges szituban kérné meg a kezét, és nem lenne meglepetés, nekem ez nem volt fontos, és ezt tudta a párom is. Csinálja mindenki úgy, ahogy jólesik, és vélhetően a párjának is megfelel.
A letérdelés amúgy meg egy kedves gesztus, de semmiképp nem azt jelenti, hogy a férfi megalázkodik, alsóbbrendű. Ugyanúgy, ahogy az a nő sem, aki térdel, amikor orálisan kielégíti a párját. Csak azért írom, mert vannak, akik szeretnek ezekbe belemagyarázni ezt-azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!