Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyt adtok egy olyan házasságnak, akiknél 1 év
után már eljegyzés, és a lány még csak 19? A fiú nem
is tudom, de 21-24 közt van. Sógornőmék...
Figyelt kérdés
Tegnap gaming közben volt az eljegyzés. Remélem nem olvassák. :D
Ja, és szeptember óta laknak együtt, vagyis fél éve.
Szülei 17-21 évesen terhesen házasodtak, még együtt vannak, ezert gondolhatják hogy ez jó ötlet, biztos sikeres házasság lesz.
De szerintem ez fejesugrás megalapozatlanul. Azert iylen fiatalon egy 3 évet együtt lehetnének nem hogy esküvő, de eljegyzés előtt is.
Ő a legkisebb, 3. gyerek. A nővére 32 és még sosem volt házas, de már egyedülálló anyuka. A bátyja a férjem.
ma 11:11
2/20 anonim válasza:
Ugyanannyi esélyük van, mint bárki másnak. Nincs az életben garancia semmire. Az sem az, hogy idősebb korban házasodsz.
ma 11:13
3/20 A kérdező kommentje:
De 19 évesen még ki se fejlődött az emberi agy. Ha idősebben házasodsz, az jobb esélyekkel kecsegtet.
ma 11:15
4/20 anonim válasza:
Nem is maga az életkor a probléma, ha ők erre készen érzik magukat. Hanem tényleg az, hogy a jelek szerint ez egy tipikus "rohanós" házasság. Persze, ettől még lehet, hogy tökéletes házasságuk lesz, attól, hogy nem várták ki az optimális időt, még nem szükségszerű, hogy rossz legyen a vége.
ma 11:17
5/20 anonim válasza:
Attól függ milyen beállítottságuak. Ismerek sok olyat, akik gyerekkoruktól együttvannak mai napig, de ha statisztikát nézünk a mai világban ilyen fiatal korban akik összejönnek a 90 % nem marad együtt, mert ahogy írtad is változik a személyiségük és elnőnenk egymás mellett, pár év után pedig azon kapják magukat, hogy mashogy látják az életet, vagy épp egymásra unnak, de még be sem töltötték a 30-at.
ma 11:18
6/20 A kérdező kommentje:
4. és 5. válaszoló azokat írja, amiket én is gondolok.
ma 11:19
7/20 A kérdező kommentje:
Gyereket sose emlegették, szerintem azt nem akarnak egyhamar. Amúgy is lefárasztja őket az unokahúg. Szerintem ez pozitív, ha meg is házasodnak, legalább egy megalapozatlan gyerekvállalásba nem ugranak bele. Ráérnek vele.
ma 11:21
8/20 anonim válasza:
Anyum 18 volt, apum 30 mikor házasodtak. Most lesz lassan a 40. évfordulójuk és még mindig imádják egymást.
ma 11:30
9/20 anonim válasza:
Szerintem ez nem akkora nagy probléma. Sőt, nekem kifejezetten aranyos történet és azért valóban nem egy olyan van, ahol együtt nőnek fel és együtt maradnak 10-20on vagy akár végleg. Sokkal jobb mintha züllene.
ma 11:30
10/20 anonim válasza:
3: "De 19 évesen még ki se fejlődött az emberi agy."
A tiéd még biztos nem.
Ne pofázz bele más magánéletébe, mert semmi közöd hozzá.
Ja, és az eljegyzés senkit semmire nem kötelez. Azt felbontani csak annyi, mint szakítani.
De lehet, hogy 50 év múlva is együtt lesznek. Ha szept. óta együtt laknak, akkor mégiscsak fél év együttlakás után akarnak közös jövőt, nem csak úgy hasraütésre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!