Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan csalódtam?
Figyelt kérdés
Összejöttem 1 lánnyal akit mások átlagosnak vagy inkább kicsit csúnyácskának tartanak,de engem valahogy mégis megfogott. Én pont olyanra vágytam aki nyugisabb nem kihívóan öltözködik és nincs elszállva magától. Ő ilyennek tűnt az elején. Fél éve együtt vagyunk és megtudtam,hogy 12 emberrel lefeküdt már többször csalta is az előző barátját és voltak csak szexkapcsolatai(ő 24). Pont azért akartam egyszerűbb külsejű lányt nem kihívó külsejűt,hogy ilyenek miatt ne kelljen aggódnom,de erre nem számítottam. Eléggé zavar a múltja de közbe beleszerettem de mégis félek,hogy hosszútávon nem lesz hűséges. Mások szerint nekem szebbet is elképzeltek volna. Kétes érzések vannak bennem. Nekem fele ennyi kapcsolatom volt de én már családot szeretnék alapítani csak nem tudom,hogy hosszútávon,hogy bírná velem. Kb évente mindig szexelt mással. Most azt mondja nagyon szeret és ő is elképzelné a családalapítást velem. Merjek benne bízni és elfogadni a múltját?2016. szept. 21. 19:35
1/5 anonim válasza:
Az, hogy megbízható-e, nem ezen múlik. Egyedül amiatt aggódhatsz, hogy megcsalt már valakit, de erről is esetleg üljetek le őszintén beszélni, hogy miért és mit gondol a tettéről.
2/5 anonim válasza:
Alamuszi macska nagyot ugrik esete...
Érzésre kell az ilyet kezelni, majd az idő megmondja, gondolom nem sietős a komolyra fordulás.
Mondjuk nekem a francnak sem kéne olyan nő, akinél rendszeres a megcsalás...
3/5 anonim válasza:
Az nem zavarna, hogy sok férfival volt már, de az tényleg okot ad arra, hogy ne bízz meg benne 100%-osan, hogy már megcsalt valakit.
4/5 anonim válasza:
ez jó tanulság, hogy a ronda nők többsége csak tetteti a jóságot, nekik játszmázni kell hogy pasit fogjanak, próbálják elhitetni hogy ők igenis szépek és jók, pedig az összes r!banc akivel eddig találkoztam, ronda és!vagy kövér volt.
Ne vele alapíts családot, vagy ha igen, egy mukkot ne halljak flőled :D
5/5 anonim válasza:
A csúnya nőkkel az a baj,hogy az első szép szóra odaadják magukat.Bárkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!