Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Bena, ha Csalodtam a lanykeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bena, ha Csalodtam a lanykeresben?

Figyelt kérdés

A baratom ugy kerte meg a kezem, hogy a szuleinel betessekelt az egyik szobaba es kerdezte "melyik kezemet valasztod?"

Nekem ez nagyon rosszul esett. Ez annyira bena. Ha megkerdezik, megis hogyan tortent ezt fogommajd mindenkienk elmeselni?? Szerintem ez egyaltalan nem romantikus. Szeretem a baratom, de ez kiabrandito. Ennyi telt tole? En reagalom tul? En nem ilyen lanykeresre szeretnek emlekezni egesz eletemben.

2016. szept. 30. 13:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem ez inkább aranyos. :) Én sokkal jobban örülnék egy ilyen kérdésnek, mint a nagy mindenki előtt letérdelős nyáltengernek.

Ha meg villogni kell a barátnőknek, és ez neked nem elég: el lehet mesélni, hogy mennyire nagyon übercuki volt a pasid, és egy különleges kincsként kaptad meg a gyűrűt, a kezében rejtegette, találós kérdéssé meg szuper játékká változtatva az amúgy snassz kérdést... :) Minden csak hozzáállás kérdése.

A féjszbukra meg amúgy is beállított képek mennek arról, hogy mennyire szuper a gyűrű az ujjadon, ott meg senki nem fog kérdezősködni, hogy "de pontosan mit is kérdezett???"

2016. szept. 30. 20:18
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Hiába mondjátok ez akkor is szánalmas. Ha már vesz egy eljegyzési gyűrűt akkor ne így kérje meg a barátnője kezét. Mert ez nagyon gáz. Akkor már inkább csak beszélték volna meg, és vették volna meg a jegygyűrűt. De el kéne dönteni hogy tart lánykérést vagy nem.
2016. okt. 1. 13:12
 13/14 anonim ***** válasza:
16%
Sokkal bénább az, hogy azon problémázol, hogy nincs egy elég jó sztorid belőle. Amúgy meg attól függ. Ha az ő stílusához illik ez a dolog, még aranyosan is kijöhet.
2016. okt. 1. 17:52
 14/14 anonim ***** válasza:
55%
Hát szerintem jogos amit érzel, elég hülyén hangzik, ennél tényleg az is jobb, ha csak gyűrű nélkül egyszerűen megkérdezi, hogy összeházasodtok-e, mindenféle felhajtás nélkül. Ez olyan gyerekes volt..sajnálom, hogy csalódtál.
2016. okt. 7. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!