Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok, ha kicsit rosszul esik, hogy a párom nem gyűrűvel kérte meg a kezem?
Házasság után lesz gyűrű a kacsódon, akkor meg mit depizel?
Komolyan, nőként néha nem értem a nőket...
De akkor hogyan kért meg?
Amúgy simán kérhetett volna a karika gyűrűvel is. Legalábbis én ezt mondtam a páromnak, mert sajnálom rá a pénzt. A karikát meg úgyis megvesszük, miért ne lehetne azzal a lánykérés? Amúgy se szeretem az ékszereket a fülbevaló kivételével.
Az érzéseidnek gondolom az az oka hogy az elképzelésed más volt.
Ez a legalja már komolyan :D
El sem hiszem, hogy milyen dolgok vannak komolyan :(
Mindenki vegye meg magának a karikagyűrűket :D ilyet se hallottam még... ha már így kezdtek, hogy megy az enyém-tied, mi lesz kásőbb? :(
Nem akarlak elkeseríteni... de ezt nem így szokás. A kisérőgyűrűt szokták általában elhagyni és helyette vesznek* karikagyűrűt egyből, amit az esküvőig a bal gyűrűsujjon hordanak, majd átteszik utána a jobbra.
*vesznek = a férfi veszi meg vagy KÖZÖSEN veszik meg, mivel már közös kasszán vannak.
Amúgy meg nem vagy rossz ember és ez nem anyagias pics*skodás, a párod egyszerűen egy bunkó, aki olcsójánoskodik.. vagy valami hiperszuper 1 millás esüvő lesz és ezen próbál spórolni... (?) de hogy semminek nem olvasott utána, hogy mi a szokás az is hót biztos.
Csak úgy mellékesen, hogy érezd, hogy én sem vagyok milliomos vagy ilyesmi:
Az én férjem már ismert annyira, hogy tudta, hogy egy egyszerű sima minden giccstől mentes karikagyűrűt szeretnék.
Ő ettől függetlenül kispórolt egy szép köves kisérőgyűrűt, amit az eljegyzésen adott át. A férjem akkor biztonsági őrként dolgott! Szóval, nem, nem vetette fel a pénz.
Az esküvő előtt pár héttel pedig elment és megcsináltatta a gyűrűket, amik a teljesen egyszerű karikagyűrűk voltak.
Megmondom őszintén, ha a férjem így gondolkodott volna, nem biztos hogy hozzá megyek.. és nem azért, mert itt sokan azt fogják mondani, hogy biztos mert egy olyan nő vagyok, aki elvárja, hogy a férfi tartson el meg ilyen baromságok... Mert elmondom, tudtam, hogy nem egy olyan pasashoz megyek, akinek alaphangon 400 ezertől kezdődik a fizetése, mégis hozzá mentem. Mert ÉRTELMESEN GONDOLKODIK, és SZERETEM!
Itt arról van szó, hogy kb mibe néz téged... h kb ennyit érsz neki, hogy vedd meg magadnak a karikagyűrűt, ha annyira kell...
Pff.. ne haragudj, de még a legsóherebb ismerősöm is megvette a gyűrűt a mennyasszonyának, legfeljebb csak vékonyabb volt kialakításra (kevesebb gramm/ft), de a pasi vette meg! És eszébe sem jutott ilyesmit mondani a barátnőjének...
Ez szégyen! :(
Mi van veletek emberek? Kérdezzétek meg már a szüleiteket, hogy ott náluk hogy volt? Apa vette a gyűrűt vagy anya?
Vagy netán közösen... Vagy apád azt mondta anyádnak, hogy vedd meg Juci magadnak, ha kell, de hozzál már mellé 1 kg kenyeret is, na..!? :D
Komolyan... Ez lesz a divat a mai világban, hogy egy esküvőt majd a felek külön-külön leszervezik, mindenki fizeti a maga részét.. a nő a saját 10 vendégére adja ki a kiadást a férfi a sajátjára?
Vagy mi? Hol vannak a közösködések? Hol van az összetartás, hol vannak a női - férfi szerepek? Mi történik a világgal?! :(
Rettentően elszomorító, hogy sokan így gondolkodnak... :(
annak nem tud utánalovasni, hogy te mire vágysz.
kimondtad viszonylag nyíltan, és ő visszautasította.
nekem nem lesz ilyen problémám, mert nem akarok házasodni, de amit szeretnél, azt nem kellene figyelmen kívül hagynia. rossz jel. másban figyelmes?
6-os.
Milyen nemi szerepek,meg régen mi volt... Akkora marhaság ez az egész. Sok idősebb embert megkérdeztem szüleimen kívül is, az lehet,hogy régen ezek voltak a szokások. DE régen szinte minden férfi nagyon könnyen talált párt,már fiatalabb korában is megházasodtak az emberek,és boldogok voltak.
Mindegyik azt mondta kivétel nélkül idősebbek közül,hogy nem lenne soha egy mai fiatal helyében,főleg nem társkeresés szempontjából. Az elvárások miatt,mert régen Apukám ha jó volt valamiben, pl. értett nagyon egy szakterülethez,vagy sportban jó volt, már az akkori fiatal csajokat nem érdekelte onnantól fogva,hogy nagy az orra esetleg, vagy tökéletesen fehérek-e a fogai Apukámnak stb. Nem, onnantól tapadtak rá a nők, mert tényleg jó volt a sportban, és ez tetszett az akkori nőknek. És meg akarták ismerni, és oda is voltak érte.
Manapság mi megy? Ha nem vagy tökéletesen kinéző férfiként, már szóba sem állnak veled.Nemhogy megismernének vagy bármi,és nagyon sok feltételnek kell megfelelni, mint pl. hófehér egyenesen álló fogaid legyenek mindig,ne legyél túl vékony,túl vastag sem alkatra,de izmos azért legyél,meg kockahas.
És még lehetne folytatni.
Ezek mind mind kizáró okok a nőknél,és ha valamelyik nincsen meg,onnantól szóba nem állnak veled...
Nos akkor ennyit a régi meg a mostani világ különbségeiről...
Szóval ha a nők is ugyanúgy viselkednének manapság,mint anno, akkor lehetne összehasonlítani esetleg a mai világgal.És akkor beszélhetnénk reálisabban arról,hogy de bezzeg akkoriban mi volt.
Ti nem beszéltetek ilyenekről?
Mármint, szerintem az a normális, ha egy idő után, mikor a kapcsolat komolyodni látszik, akkor beszélnek róla az emberek, hogy ki milyen eljegyzésre, esküvőre vágyik.
Ha beszéltetek róla, akkor nagyon szépen figyelmen kívül hagyta a vágyaid, ez nem vall túl nagy érzelmességre, elvégre akit szeretek, azt boldoggá akarom tenni, ergo teljesítem a vágyait (a normális kereteken belül).
Ha viszont nem beszéltetek ilyenekről, akkor pedig magadra/magatokra vess, elvégre neki más elképzelései vannak az eljegyzésről, esküvőről, mint neked, de honnan tudná, ha nem beszéltetek róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!