Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Rossz ember vagyok, ha kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, ha kicsit rosszul esik, hogy a párom nem gyűrűvel kérte meg a kezem?

Figyelt kérdés
Viszont nem merem elmondani neki, mert hát végülis örüljek, hogy el akar venni, meg nem akarok úgy kijönni az egészből, hogy én vagyok az "anyagias pi***a". Amikor viszont csak megemlítettem neki, hogy mi lenne, ha vennénk egyet, akkor mondta hogy "Jaaa az nem szükséges.." És hogy utána is olvasott és az csak akkor kell, ha még nagyon messze van a házasság időpontja. Viszont a karikagyűrűket kinéztük, és úgy beszéltük meg hogy mindenki a sajátját fizeti. És most az a helyzet, hogy én halogatom ezt az egészet. Mondtam, hogy még ne rendeljük meg, várjunk vele.. Örülnék, ha megosztanátok a véleményeteket erről a szituációról, mert nem tudom, hogy én jól látom-e a dolgokat.

2016. dec. 10. 09:34
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
81%

10-es, akkor én vagyok a kivétel.. mert a párom nem keres többet 200 ezertől, nem élek luxusban mellette, nem tökéletes a külseje, mégsem cserélnék semmi pénzért, mert imádom és tisztelem őt.

Egyszerű melós ember, de pont ezt szeretem benne, hogy ebben olyan jó és ahogy megoldja a dolgokat... órákon át el bírnám nézni, ahogy szerel vagy bütyköl valamit.

Más azt mondaná, alacsonyak az igényeim... Ki tudja.. lehet. De én tényleg vele vagyok boldog.

2016. dec. 10. 11:15
 12/34 anonim ***** válasza:
4%
Senki nem beszelt a baratodrol. Leszarjuk. Te hozod fel mindig
2016. dec. 10. 11:19
 13/34 anonim ***** válasza:
82%

"Mindegyik azt mondta kivétel nélkül idősebbek közül,hogy nem lenne soha egy mai fiatal helyében,főleg nem társkeresés szempontjából"

ugyanmár...szerintem pont, hogy most vagyunk a legjobb helyzetben. Nem kell akárkihez hozzámenned mint régen (és azt hazudni hogy jó), bőven ismerkedhetsz, rengeteg a lehetőség stb.

"Manapság mi megy? Ha nem vagy tökéletesen kinéző férfiként, már szóba sem állnak veled."

érdekes nekem nem túl helyes fiú barátaim vannak, mégis mindig több éves párkapcsolatban van (avagy már komolyabban) .... ez szerintem csak itteni gyik-es hozzáállás amit te produkálsz. Nyilván aki csak a rosszat akarja látni az csak a rosszat fogja.

2016. dec. 10. 12:27
 14/34 anonim ***** válasza:
93%

#11, mi bajod van?

Semmi olyat nem írtam, hogy ha nem nettó 200 felett keres az baj, vagy Adonisznak kell lennie, meg kell a luxus.

Ahhoz miért kell a luxus és a pénztenger, hogy a barátnődnek egy egyszerű, olcsóbb gyűrűvel kérd meg a kezét, mikor tudod jól, hogy ő gyűrűs eljegyzést szeretne?

Ehhez nem luxus kell, se nem milliós fizetés. Már 20-30-40 ezer Ft-ért is nagyon szép gyűrűket lehet kapni, és egy szép, nem bizsu ékszerre ez nem olyan nagyon sok.

Simán össze lehet spórolni pár hónap alatt.

2016. dec. 10. 13:02
 15/34 anonim ***** válasza:
19%

Rossz ember nem vagy, csak nem értem a problémádat.

Én pont, hogy nem szeretnék gyűrűt, mert minek? Azért, mert az amerikai filmekben is úgy van és hogy legyen mit kitenni fészbukkra?

A karikagyűrűt meg úgy képzelem el, hogy közösen vesszük: jelképesen, hogy én az övét és ő az enyémet.

2016. dec. 10. 16:31
 16/34 anonim ***** válasza:
77%
Jézus, mennyi degenerált felfogás van. Ilyen alapon minek vkihez hozza menni, esküvőt szervezni. Mindenki éljen függetlenül es akkor senkire nem kell költeni. Mert ugy latom a mai világban a legnagyobb problema az, ha penzt kell költeni vkire vmiért. Vajon a világban mindenhol ennyire onzoen gondolkodnak az emberek vagy csak itt?
2016. dec. 10. 16:38
 17/34 anonim ***** válasza:
41%

A hozzààllàsa, ez a mindenki fizeti a maga gyűrűjét dolog nagyon gàz így. Közösen kellene!

Èn nem gondolom, hogy rossz ember vagy, csak nem értelek. Ha szereted ezt az embert, ès karikagyűrűtök lesz, akkor miért kell mindenàron az eljegyzéshez is? Azért, hogy legyen mit mutogatni a facebookon meg a barinőknek?

Nekünk van/ volt eljegyzéshez is, de annak is örültem volna ugyanúgy, ha anélkül térdel le a férjem és úgy kér meg, mert nem egy rohadt köves gyűrűn múlik a dolog. Azzal is és anélkül is életem szerelme, akivel összekötöttem az életem. Az lenne a lényeg elvileg, hogy szeretitek egymàst és össze fogtok hàzasodni.

2016. dec. 10. 22:29
 18/34 anonim ***** válasza:
54%
Hogy kérte meg a kezed gyűrű nélkül? Két lehetőség van, vagy megbeszéltétek, hogy összeházasodtok, és majd együtt megveszitek a karikagyűrűt, vagy pedig beszéltetek róla, hogy mindketten komolyan gondoljátok, hogy képzelitek el a jövőt (hisz lássuk be a meglepetés lánykérés sem derült égből villámcsapásként éri az embert egy normális kapcsolatban) és a párod meglep egy köves gyűrűvel. Így viszont nem értem, hogy akkor hogyan kért meg? Azért ehhez már nagyon sz.arrágónak kell lenni, hogy egy 30 ezres (vagy még annyi se) gyűrűt ne vegyen, mert utána olvasott...Csak közölte, hogy akkor hozzám jössz? igen? jó..... Hát ez gáz. Ez így milyen már ? De most már az se javítana a helyzeten hogy vesztek egy köves gyűrűt. Mert ha jól értem az volt a felvetésed. Viszont nem értem akkor miért nem rendelitek meg a karikagyűrűket.
2016. dec. 10. 23:06
 19/34 anonim ***** válasza:
15%
Szarrago? 30 e forintert? Ha osszehasonlitanam, hogy o mennyi penzt fektetett bele az egesz kapcsolatotokba, es hogy te mennyit...
2016. dec. 10. 23:32
 20/34 anonim ***** válasza:
0%
A te baratod es te.
2016. dec. 10. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!