Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzést csak gyűrűvel és azon belül is csak aranygyűrűvel szokták? És máris kettőt kell venni?
Nem szeretem az aranyat, nem is hordok, nálunk csak ezüst jöhetett szóba karikagyűrűként is.
Lánykérésnél elég, ha te adsz gyűrűt a lánynak, és nagyon szépeket lehet kapni. Erre most amúgy is inkább divat olyat adni, ami köves, nem karika. Ilyesmit:
Mondjuk platinával és gyémánttal szebb lenne. ;)
Ez a ti döntésetek.
Van a karikagyűrű, az mindkét félnek van és házasságban is hordjátok.
Van a kísérőgyűrű, ezt a menyasszony kapja, leggyakrabban köves gyűrű.
Nem muszáj aranyat, nem is szereti mindenki, meg hallottam már extrém lánykéréseket is, hogy üdítős kupak gyűrűjével kérte a párját valaki hirtelen felindulásból, és az volt kéznél.
Más ékszerre nem tudom, mire gondolsz, (fülbevaló, karkötő, bilincs?) a gyűrű a jelképe az eljegyzésnek és a házasságnak.
Akár az eBay-en is találsz szépeket, én is vettem már onnan magamnak gyűrűt, ami szép is, és jó minőségű is, csak ott nem tudod leellenőrizni, hogy tényleg jó lesz-e, de ki lehet fogni, árban viszont olcsó. Igazából amit én most csak úgy hordok, azon sem látszik, hogy még 500Ft-ba sem került. Vannak páros gyűrűk is.
De vannak célzottan ilyenekkel foglalkozó webáruházak is.
Vegyél már egy normális brill gyűrűt neki
Ez tetszik nekem
De az ára fél millió forint. Érdemes BáV aukciókon is szétnézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!