Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Az eljegyzést csak gyűrűvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eljegyzést csak gyűrűvel és azon belül is csak aranygyűrűvel szokták? És máris kettőt kell venni?

Figyelt kérdés
Lenne rá pénzem, de annyira értelmetlennek tartom az aranyat, és gyűrűt meg nem fogok hordani, utálom az órát is. Nem a gyűrűtől függ a boldogság, de ezt a szokást be kéne tartanom, vagy hogyan máshogy kérhetem meg a lány kezét? Más ékszerrel is szokták, vagy más módon?

2016. aug. 4. 10:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kéred meg, ahogy akarod, nincsenek erre szabályok. Az ő ízlését vedd figyelembe, és ennyi.
2016. aug. 4. 10:29
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
A szertartásnak része a gyűrűhúzás, szóval szerintem nemigen kikerülhető a dolog. Megkérni persze úgy kéred meg, ahogy akarod. Ha nem akarod hordani a gyűrűt a későbbiekben, akkor persze nem hordod, sokan vannak így vele akár praktikussági (munkavédelem), akár egyéb okból.
2016. aug. 4. 10:35
 3/17 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az aranyat, nem is hordok, nálunk csak ezüst jöhetett szóba karikagyűrűként is.

Lánykérésnél elég, ha te adsz gyűrűt a lánynak, és nagyon szépeket lehet kapni. Erre most amúgy is inkább divat olyat adni, ami köves, nem karika. Ilyesmit:

[link]

Mondjuk platinával és gyémánttal szebb lenne. ;)

2016. aug. 4. 10:37
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
A gyűrűhúzás nem kötelező része a szertartásnak, csak előre jelezni kell, ha nem akarják.
2016. aug. 4. 10:41
 5/17 anonim ***** válasza:
Mondhatjuk, hogy szokták, de igazándiból rajtatok múlik, hogy mit szeretnétek használni, vagy legyen-e egyáltalán ilyen jelkép... :) szóval szokások nem szabályok, nem.kell betartani :)
2016. aug. 4. 12:06
 6/17 anonim ***** válasza:

Ez a ti döntésetek.

Van a karikagyűrű, az mindkét félnek van és házasságban is hordjátok.

Van a kísérőgyűrű, ezt a menyasszony kapja, leggyakrabban köves gyűrű.

Nem muszáj aranyat, nem is szereti mindenki, meg hallottam már extrém lánykéréseket is, hogy üdítős kupak gyűrűjével kérte a párját valaki hirtelen felindulásból, és az volt kéznél.

Más ékszerre nem tudom, mire gondolsz, (fülbevaló, karkötő, bilincs?) a gyűrű a jelképe az eljegyzésnek és a házasságnak.

2016. aug. 4. 12:17
 7/17 A kérdező kommentje:
és hol érdemes nézegetnem igényes, szép, elegáns gyűrűket, de nem feltétlenül arany és platina anyagokból
2016. aug. 4. 14:02
 8/17 anonim ***** válasza:

Akár az eBay-en is találsz szépeket, én is vettem már onnan magamnak gyűrűt, ami szép is, és jó minőségű is, csak ott nem tudod leellenőrizni, hogy tényleg jó lesz-e, de ki lehet fogni, árban viszont olcsó. Igazából amit én most csak úgy hordok, azon sem látszik, hogy még 500Ft-ba sem került. Vannak páros gyűrűk is.

De vannak célzottan ilyenekkel foglalkozó webáruházak is.

2016. aug. 4. 14:18
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Vegyél már egy normális brill gyűrűt neki

Ez tetszik nekem

[link]

De az ára fél millió forint. Érdemes BáV aukciókon is szétnézni

2016. aug. 4. 15:15
 10/17 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember nem képes megkülönböztetni a köveket, nem érdemes drágát venni.
2016. aug. 4. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!