Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem a barátnőmmel, hogy az eljegyzést elakarom halasztani?
Apám, ha nem mondod el, akkor meg a balek.
Én a helyedbe speciel menekülnék, de te tudod....
26/F
Jó is hog nem most jegyzed el. 9 hónapja vagytok egyutt. Ennyi idő után nem lehet valakit annyira kiismerni, hogy eldöntsd, végleg vele szeretnéd-e leélni az eleted, plane ha szerelem sincs.
Meg várnotok kellene 1-2-3 evet szerintem
Igen, tényleg jobb, ha elhalasztod.
Jegyezd meg, hogy messze nem minden nőt érdemes elvenni, hiába akarja esetleg mind nagy elánnal azt.
Mondd el neki szemtől szemben a gondolataidat és vállald a szakítás amúgy valós kockázatát.
Nézd, ha elveszed, és 5 év múlva jössz rá, hogy nem bírod tovább, akkor is te leszel a szemét, csak addigra már a gyerekeid szemében is.
Ha ezt elmondod, akkor jó esély van rá, hogy szakítás lesz a vége.
Ha nem mondod el? Akkor is, de akkor majd évekkel később, amikor már sokkal nehezebb lesz újrakezdeni, amikor már másért is felelős leszel.
(C variáns, hogy befogod a szádat, egy életen át tűröd amiben nem vagy boldog, utána meg 40 évesen elpatkolsz a stressztől. A nagyapám ezt az utat választotta)
Nem a "szemét" leszel, te, hanem az ex.
Anyukával nem kéne törődni, a másik kettő engem is riszatna.
Közöld vele h el akarod e venni vagy sem. Ezen nincs mit gondolkodni
Amúgy meg egy gerinctelen görény vagy. A pasim is csak lépegetett előre-hátra, de ezt hamar meguntam és dobtam.
28L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!